VIDEO. Fără salariu de la AJF, Coşconea încă plăteşte rate pentru locuinţă

2

COSCONEA

După ce a anunţat că vrea să demisioneze din funcţia de preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal, Pompiliu Coşconea a spus că nu foarte multă lume doreşte să îi ocupe locul. Actualul şef al forului buzoian a spus că, în cei peste 25 de ani de conducere, nu a fost niciodată remunerat şi că s-a mulţumit cu pensia de colonel.

Preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal este mulţumit de munca pe care a realizat-o în cei peste 20 de ani în fruntea forului buzoian. În cadrul unei conferinţe de presă, Coşconea a precizat că niciodată nu a avut un contract de muncă semnat cu AJF, aşa cum se întâmplă în cazul majorității celor din comisiile entităţii responsabile de fotbalul județean.

Faptul că judeţul nostru este unul dintre fruntaşele ţării când vine vorba de numărul echipelor participante în eşaloanele organizate sub egida asociaţiei judeţene reprezintă un motiv de mândrie pentru actualul şef al AJF Buzău.

În judeţul Buzău, primul eşalon are o singură serie de 16 echipe şi câte două serii în diviziile cinci, respectiv şase. AJF Buzău are peste 80 de membrii afiliaţi.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentVIDEO. Coşconea pleacă de la AJF! Vezi cine îi urmează!
Articolul următorVIDEO. „Sintetic” la Râmnicu Sărat! Vezi când va fi inaugurat şi cine îl va folosi
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

2 COMENTARII

  1. Pompilica Cosconea își plătește rata la apartament,? dar cred ca aduce bani de acasă si pt.a.j.f. ,si pt. alte probleme legate de sportul Buzoian.Inca de cînd era in activitate si era implicat in viata valoroase i echipei de handbal CSA Buzău,de la începutul anilor 90 ,antrenor Cornel Penu,a făcut din aceasta echipa,cu Mocanu,Manea….spaima tuturor echipelor din primul eșalon al handbalului Românesc.,clasindu se mai mereu printre primele locuri. Împreună cu regretatul gen.Gușe,au făcut prin condițiile create ,un izvor de tinere talente atît pt.Buzău cit si pt.alte cluburi din tara.Este o pierdere pt.sportul Buzoian daca se retrage de la conducerea a.j.f.,inca are putere de munca, si inca multe de spus.Stau si ma întreb,daca numai sunt oameni cu dragoste de sport ,in Jud.Buzău care sa puna umărul la progresul acestuia.Cu bine. !

LĂSAȚI UN MESAJ