VIDEO. AJF devine circ? Coșconea vs. Trăznea, război de tot râsul

0

iulica-traznea

Conflict de tot râsul între preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău, Pompiliu Coșconea, şi conducătorul echipei de futsal „Luceafărul”, Iulică Trăznea, membru în Comitetul Executiv al forului buzoian. Şeful celor de la Luceafărul îl acuză pe Coşconea de lucruri necurate, în timp ce preşedintele AJF se apără, replicând că deseori l-a apărat pe Trăznea.

La ultima conferinţa de presă, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău a trecut în agendă mai multe probleme pe care îşi dorea să le expună, printre care şi conflictul cu Iulică Trăznea, preşedintele celor de la Luceafărul Buzău şi membru în Comitetul Executiv al forului buzoian. Coşconea a spus că Trăznea l-a sunat supărat în urma apariției uneo fotografii în presă, imagine pe care șeful AJF ar fi vrut să fie publicată.

După ce a dezvăluit motivul disputei, Coşconea a insinuat că Trăznea ar trebui să aibă recunoștință față de Asociaţia Județeană de Fotbal și față de șeful forului.

Conflictul dintre cei doi este unul mai vechi. În urmă cu câteva sezoane, Trăznea şi-a retras echipa din play-off-ul care putea duce la barajul pentru accederea în liga a III-a, pe motiv că „jocurile” erau deja făcute pentru o contracandidată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.