Gloria, prima înfrângere “acasă”. Buzoienii au pierdut cu 2 la confruntarea cu Academica

0
2098

Gloria Buzău a pierdut confruntarea disputată astăzi, pe teren propriu, în compania viceliderului Academica Argeș. Piteștenii s-au impus cu 2 la 0, echipa lui Ion Viorel cunoscând prima înfrângere suferită pe teren propriu, în acest sezon. După jocul de astăzi, gruparea din Crâng a ajuns la un punct distanță de Rapid Suceava, ocupanta locului trei.

Fotbaliștii Gloriei nu au obținut nici măcar un punct din duelul disputat astăzi, la Buzău, în compania viceliderului Academica Argeș. În urma unui joc aprig, formația piteșteană a reușit să câștige cu 2 la 0 meciul cu buzoieni, prin golurile marcate de Deletic în minutul 54 și Vezan, în minutul 86. Tot astăzi, în a doua etapă a play-off-ului, s-au mai înregistrat următoarele rezultate:

SC Bacău- FC Voluntari: 1-2

CF Brăila – Rapid Suceava: 1-1

După disputarea primelor două runde din play-off, FC Voluntari este lider, cu 57 de puncte, urmat de Academica Argeș, cu 52 și Rapid Suceava cu 41. Gloria e pe locul patru, cu 40 de puncte. Runda următoare, buzoienii se vor deplasa pe terenul liderului din Voluntari.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentVIDEO. După victoria de la Suceava, „Vioară” vrea trei puncte şi cu Academica
Articolul următorVIDEO. Voleibaliştii de la CSS Buzău s-au calificat în finale
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

LĂSAȚI UN MESAJ