AUDIO. „Marionete” la AJF? Coşconea: „Trei sunt ridicători de mâini şi vin pentru indemnizaţii!”

0
1308

arbitru-daniel-popescu

Pompiliu Coşconea, preşedintele suspendat al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău este tentat să renunţe la conducerea forului buzoian, dacă membrii Comitetului Executiv nu vor fi schimbaţi. Cu excepţia fostului arbitru de Liga I, Cezar Ionescu, şeful fotbalului buzoian s-a declarat dezamăgit de lipsa de caracter a celorlalţi, pe care i-a denumite „marionete”.

Coşconea este nemulţumit de faptul că cei care l-au suspendat din funcţia de preşedinte al AJF Buzău au apelat la mijloace neortodoxe în încercarea de a produce schimbare în vârful organigramei forului buzoian. Preşedintele suspendat al AJF Buzău nu este convins că vrea să îşi continue activitatea pe scaunul de preşedinte, atât timp cât Comitetul Executiv nu va avea alţi membri în componenţă.

Audio. Pompiliu Coşconea: „Nu ştiu dacă vreau să mai continui cu aşa membrii în CEx!”

Coşconea mai este deranjat de faptul că tocmai oamenii care produceau necazuri în fotbalul buzoian în ultimii ani de zile au ajuns să-l tragă la răspundere pentru fapte şi acţiuni pe care nici măcar nu le-a comis. Oficialul buzoian a rememorat un episod al cărui protagonist a fost Iulică Trăznea, în prezent membru în CEx, pe vremea când patrona formaţia de fotbal din Gherăseni.

Audio. Pompiliu Coşconea: „Nimeni nu îşi mai aduce aminte când haiducu` Trăznea a bătut măr trei arbitri divizionari?”

Pompiliu Coşconea a fost suspendat din funcţia de preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău la mijlocul săptămânii trecute, cu 5 voturi pentru şi unul împotrivă. Acestuia i-au fost reproşate lipsa de interes în problemele curente ale forului buzoian, incapacitatea de a gestiona situaţiile dificile, precum şi influenţa asupra Comisiei de Disciplină.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentAUDIO. Trezorierul AJF şi-a dat demisia după ce membrii CEx au solicitat audit pentru ultimii patru ani!
Articolul următorVIDEO. Coşconea a demisionat! Vor fi alegeri anticipate la AJF
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

LĂSAȚI UN MESAJ