VIDEO. Handbalistele din Buzău, cu gândul la promovare

0

hm-buzau-danubius-galati

Cu vistieria goală, dar cu gândul la promovare. Aşa sunt handbalistele din Buzău, care au încheiat stagiunea regulată pe a treia treaptă a podiumului primei serii din divizia secundă şi au obţinut biletele pentru turneul de promovare/ retrogradare din Liga Naţională.

Pentru al doilea sezon consecutiv, formaţia de handbal feminin din Buzău s-a calificat la turneul de promovare/ retrogradare din Liga Naţională. Anul acesta, fetele antrenate de Romeo Ilie au încheiat stagiunea pe locul trei, cu 44 de puncte, acumulate în urma a 14 victorii şi două remize din 20 de meciuri disputate.

După ce Consiliul Judeţean le-a acordat o sumă de două ori mai mică decât echipei de handbal masculin, aflată tot în eşalonul secund, dar cu un obiectiv derizoriu, handbalistele din Buzău se bazează doar pe banii primăriei pentru a se prezenta în ultima fază a întrecerii din Divizia A.

Buzoiencele vor participa la baraj alături de CS Cisnădie, Naţional Rm. Vâlcea şi Ştiinţa Bucureşti, alături de locurile 11 şi 12 din Liga Naţională, poziţii ocupate momentan de U Alexandrion Cluj şi Neptun Constanţa. Cele şase formaţii vor fi împărţite în două grupe a câte trei echipe, iar prima clasată la sfârşitul turneului va accede în Liga Naţională.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentVIDEO. Coşconea a demisionat! Vor fi alegeri anticipate la AJF
Articolul următorVIDEO. Antrenorul Romeo Ilie evaluează şansele pentru Liga Naţională
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

LĂSAȚI UN MESAJ