VIDEO. Pălimaru – CF Brăila: 4-1! Vârful buzoienilor a înscris de patru ori în meciul cu CF Brăila

0

GLORIA-BUZAU-CF-BRAILA

  • Gloria rămâne pe trei, iar Pălimaru urcă pe doi în topul golgheterilor

Fotbaliştii buzoieni au făcut spectacol în meciul cu CF Brăila. Gloria Buzău a câştigat cu 4 la 1 confruntarea cu brăilenii într-o partidă în care Pălimaru a marcat toate golurile formaţiei din Crâng. Cu patru etape înainte de finalul campionatului, Gloria este pe locul trei, cu 46 de puncte, la cinci distanţă de Rapid Suceava, aflată pe poziţia a patra.

Gloria Buzău s-a impus lejer, cu 4 la 1, în faţa formaţiei CF Brăila. Buzoienii au deschis scorul, prin Pălimaru, în minutul 26 din penalty după un fault asupra lui Bobe. Vârful buzoienilor a reuşit “dubla” în minutul 68. Până la sfârşitul partidei, Clement Pălimaru a mai înscris de două ori, în minutul 70, respectiv 72. Novello a marcat golul de onoare al oaspeţilor în minutul 89. Cele patru goluri înscrise cu CF Brăila l-au dus pe atacantul buzoienilor pe locul doi în topul golgheterilor ligii secunde. Pălimaru este la două goluri distanţă de Marius Matei, fost jucător în Crâng în prezent la FC Voluntari.

VIDEO CLEMENT PĂLIMARU, JUCĂTOR GLORIA BUZĂU

Dacă îi va lua faţa lui Matei, Pălimaru poate câştiga pentru a treia oară titlul de golgheter al ligii secunde. Ion Viorel, tehnicianul buzoienilor s-a declarat mulţumit de evoluţia elevilor săi care şi-au consolidat poziţia a treia în clasament.

VIDEO ION VIOREL, ANTRENOR GLORIA BUZĂU

ALIN-PANZARU-CF-BRAILA

În tabăra adversă, Alin Pânzaru, tehnicianul formaţiei de lângă Dunăre, a spus că în jocul cu Gloria Buzău a testat mai mulţi jucători neexperimentaţi şi că nu a folosit o parte dintre titulari pentru a fi odihniţi în jocul cu Academica Argeş de etapa viitoare.

VIDEO ALIN PÂNZARU, ANTRENOR CF BRĂILA

Etapa viitoare, Gloria Buzău se va deplasa pe terenul formaţiei SC Bacău, ocupanta a locului cinci, în ierarhia primei serii a ligii secunde, cu 39 de puncte. Gruparea din Crâng se află pe trei, cu 46 de puncte.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentSe liniştesc apele la AJF? Petre preşedinte, cel puţin trei ani!
Articolul următorVIDEO. Fără bani, dar cu orgoliu! Gloria Buzău la un pas de a încheia campionatul pe podium
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

LĂSAȚI UN MESAJ