VIDEO. În topul finanţărilor de la CJ, Stejarul Buzău o ruşine în Divizia Naţională

0
1038

rc-stejarul-buzau

Sâmbătă, rugbiştii buzoieni au ocazia să spele din ruşinea păţită etapa trecută, când au fost umiliţi pe teren propriu. Echipa din Parcul Tineretului va întâlni, în deplasare, Rugby Club Bârlad, un adversar dificil în faţa căruia pot face uitată experienţa de acum o săptămână.

Stejarul Buzău va întâlni sâmbătă, de la ora 11.00 formaţia Rugby Club Bârlad, în cadrul etapei a VIII-a din Divizia Naţională de Seniori. Buzoienii nu vor avea soarta uşoară, însă speră la o evoluţie onorabilă, în companiei unei echipe pe care o ajută inclusiv statistica. Adversara buzoienilor se află pe “val”, nu a suferit nici o înfrângere în campionat, iar şansele reale de a se împedica de trupa antrenată de Costică Merşoiu sunt foarte mici. Runda trecută, buzoienii au fost umiliţi în Parcul Tineretului cu 73 la 0 de CSM U23 Bucureşti. La sfârşitul acestei săptămâni, etapa cu numărul 8 a Diviziei Naţionale de Seniori mai programează următoarele confruntări:

Etapa a VIII-a, Divizia Naţională de Seniori
CS Politehnica Unirea Iaşi – RCM Galaţi
CS Năvodari – CSM Bucovina Suceava
CS Ştiinţa Petroşani – CSUAV Arad
CSA Steaua U23 – CSM U23 Bucureşti

Din şapte meciuri disputate până acum în DNS, buzoienii au câştigat un singur meci şi au suferit şase înfrângeri. RC Stejarul Buzău se află pe ultimul loc, din 10 echipe, cu doar patru puncte.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentVIDEO. “Vioară”, noul manager general al Gloriei
Articolul următorVIDEO.Cum ar putea arăta seria din care va face parte Gloria în următorul campionat
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

LĂSAȚI UN MESAJ