VIDEO. “Vioară”, noul manager general al Gloriei

0
1054

ion-viorel-manager-general

Antrenorul Gloriei Buzău, Ion Viorel, este noul manager general al formaţiei din Crâng. Atribuţiile lui “Vioară” au fost suplimentate, acesta urmând a se ocupă printre altele, de centrul de copii şi juniori “Jean Luca” şi de transferurile care vor avea loc în perioada imediat următoare.

Lista sarcinilor antrenorului Ion Viorel a fost mărită începând de astăzi. “Vioară” a fost numit manager general al Gloriei Buzău, iar în perioada imediat următoare se va ocupa atât de transferuri, cât şi de o reformă care vizează centrul de copii şi juniori, prin organizarea de selecţii mai des, dar şi prin promovarea jucătorilor de perspectivă.

Like, share sau tweet pentru a citi mai departe şi pentru a viziona materialul video.

[sociallocker]

Atribuţiile mele s-au mărit, asta înseamnă că mă voi ocupa şi de alte aspecte pe care un antrenor nu le are în mod normal în fişa postului. Aceste modificări vin ca urmare a schimbării politicii pe care încercăm să o imprimăm fotbalului la Buzău. Va urma o perioadă la fel de dificilă pentru noi, poate chiar mai grea şi trebuie să gestionăm lucrurile foarte bine. Vom încerca o reformă la centrul de copii şi juniori, vom organiza selecţii mai des ca până acum şi ne vom preocupa de aducerea jucătorilor de perspectivă” – Ion Viorel, manager Gloria Buzău.
Tehnicianul buzoienilor îşi doreşte o serie de schimbări şi în plan administrativ şi financiar, în vară urmând a avea loc modificări importante la gruparea din Crâng, toate acestea în condiţiile în care se va aproba prelungirea planului de reorganizare a clubului.
 

 Vor avea loc anumite modificări şi în plan administrativ şi financiar, schimbări care ne dorim să influenţeze pozitiv soarta echipei şi a clubului. Sperăm în prelungirea planului de reorganizare pentru a ne putea continuat activitatea, apoi ne dorim să păstrăm actualul lot de jucători şi să găsim juniori de viitor, întrucât vom avea mare nevoie de ei din vară. Toate acestea sperăm să le îndeplinim într-un climat economic stabil şi decent”. – Ion Viorel, manager Gloria Buzău.
În plus, Ion Viorel va încerca să păstreze actualul lot de jucători, în paralel cu descoperirea unor juniori de viitor. “Vioară” a mai ocupat, vreme de câteva luni, funcţia de manager general al grupării din Crâng, la începutul stagiunii 2007-2008, când buzoienii evoluau pe prima scenă a fotbalului.

[/sociallocker]

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentVIDEO. Destinații exotice pentru „Păli-gol“
Articolul următorVIDEO. În topul finanţărilor de la CJ, Stejarul Buzău o ruşine în Divizia Naţională
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

LĂSAȚI UN MESAJ