Tulpan mizează 100% pe managerul “Vioară”

0
985

dan-tulpan-gloria-buzau

Preşedintele Gloriei Buzău, Dan Tulpan, declară că gruparea din Crâng este la un pas de a depăşi cel mai greu sezon din istorie din punct de vedere financiar.
Tulpan le-a mulţumit jucătorilor şi staff-ului tehnic, iar pe Ion Viorel l-a numit manager general în Crâng, cu scopul de a atrage bani şi din mediul privat. Tehnicianul buzoienilor este văzut ca un magnet în faţa oamenilor de afaceri prin prisma renumelui pe care şi l-a creat în fotbal.

Săptămâna aceasta, Ion Viorel a fost numit în funcţia de manager general al Gloriei Buzău, urmând ca atribuţiile sale să fie suplimentate. O altă modificare importantă în organigrama clubului din Crâng o reprezintă numirea lui Cristian Teodorescu în funcţia de director de marketing. Teodorescu a mai ocupat această poziţie la ultimul mandat al lui “Vioară” în Crâng, însă activitatea fostului arbitru internaţional nu a fost satisfăcătoare.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentVIDEO.Cum ar putea arăta seria din care va face parte Gloria în următorul campionat
Articolul următorVIDEO. Înfrângere la scor pentru Gloria Buzău + galerie foto!
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor Buzăul Sportiv, fotograf 123RF şi fotoreporter SCM Gloria Buzău, secţii handbal, modelism & şah. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

LĂSAȚI UN MESAJ