VIDEO. Ce spune Ion Viorel despre şansele FC Voluntari în Liga 1

0
2381

Tehnicianul echipei din Crâng nu crede că FC Voluntari va evolua mult în Liga I. Cu Ion Viorel pe bancă, Gloria a reuşit să îi învingă o dată, pe ilfoveni, în actuala ediţie a ligii secunde. “Vioară” compară parcursul grupării din Voluntari cu cel al “defunctei” Victoria Brăneşti. Ilfovenii aşteaptă însă cu nerăbdare debutul în primul eşalon, iar pentru această vară au anunţat transferuri de răsunet.

Managerul general al Gloriei Buzău nu crede în şansele formaţiei din Voluntari în prima ligă fotbalistică din ţară. “Vioară” a spus că ilfovenii au o echipă bună, dar care trebuie să suplinească foarte multe lipsuri pentru a face faţă rigorilor din primul eşalon.

Antrenorul ilfovenilor are mari aşteptări de la echipa sa, cotată cu prima şansă la retrogradarea din primul eşalon în stagiunea următoare. Pentru a întâri lotul în această vară, Ilie Poenaru se bazează pe sprijinul financiar oferit de Primăria Voluntari.

La Voluntari e sărbătoare. Gruparea pe care a antrenat-o şi actualul “secund” a lui “Vioară”, Romeo Bunică, se va pregăti pentru Liga I prin două stagii în afară ţării, primul urmând să aibă loc în Turcia. Ilfovenii au şi galerie. Aceştia s-au prezentat la Buzău cu un grup format din aproximativ 50 de susţinători.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentVIDEO. Fortius a promovat în Liga I! Au bani buzoienii pentru primul eşalon?
Articolul următorVIDEO. De ce vrea “Vioară” să renunţe la fotbal?
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

LĂSAȚI UN MESAJ