VIDEO. De ce vrea “Vioară” să renunţe la fotbal?

0
935

Antrenorul divizionarei secunde Gloria Buzău nu ratează nicio ocazie de a reflecta problemele financiare grave ale grupării din Crâng. Lipsa banilor şi a sprijinului din partea autorităţilor judeţene îl determină pe Ion Viorel să se gândească din nou să renunţe la fotbal. “Vioară” nu ia în calcul varianta mutării pe banca tehnică a altei echipei.

La nici o lună de la instalarea în funcţia de manager general al Gloriei Buzău, Ion Viorel vrea să pună capăt activităţii în fotbal. “Vioară” s-a săturat să aducă banii de acasă pentru echipele pe care le antrenează, iar lipsa de implicare a autorităţilor judeţene îl determină pe fostul “şeptar” din Crâng să renunţe la activitatea sportivă.

Declaraţiile lui Ion Viorel vin după ce Gloria Buzău a fost învinsă cu 2 la 1 de FC Voluntari, liderul seriei I din liga a II-a, echipă ce a promovat matematic în Liga I. “Vioară” nu a reuşit să îşi capaciteze jucătorii care sunt cu gândul la banii pe care îi au de primit, iar gruparea din Crâng a bifat încă o înfrângere pe teren propriu, deşi era printre puţinele care câştigase în faţa ilfovenilor.

Ca tehnician, Ion Viorel a antrenat Rulmentul Alexandria, Dunărea Galaţi, CS Otopeni, CF Brăila şi Gloria Buzău. Cu “Vioară” pe bancă, buzoienii au promovat ultima dată în prima ligă, la capătul sezonului 2006 – 2007.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentVIDEO. Ce spune Ion Viorel despre şansele FC Voluntari în Liga 1
Articolul următorVIDEO. Repriză dezastruoasă pentru Gloria la Piteşti! Academica – Buzău: 5-1
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

LĂSAȚI UN MESAJ