VIDEO. Înfrângere după înfrângere pentru cea mai bogată echipă din judeţ!

0
869

Echipa locală de rugby, Stejarul Buzău este ciuca bătăiilor în Divizia Naţională de Seniori. Rugbiştii buzoieni au reuşit să se facă iarăşi de ruşine în faţa propriilor suporteri, de data aceasta în compania formaţiei Poli Agro Iaşi. Elevii lui Costică Merşoiu au pierdut cu 3 la 29.

Înfrângere după înfrângere pentru echipa locală de rugby. Formaţia din parcul Tineretului a mai bifat o înfrângere în actuala stagiune, de data aceasta în compania formaţiei Poli Agro Iaşi. Ce în urmă cu două sezoane era un derby pentru accederea în Superligă, astăzi s-a transformat într-un duel dintre o formaţie puternică a ieşenilor şi sparring-partnerul din Buzău. Strategia prezentată de gruparea buzoiană în faţa consilierilor judeţenei pare să îi fi păcălit doar pe aceştia, care au îndreptat cea mai mare sumă spre echipa din Parcul Tineretului, nu şi pe suporterii buzoieni care se prezintă din ce în cei mai puţini pe arena “Prinţul Ghica”. Ieşenii nu au călcat pedala de acceleraţie, obţinând la relanti una din cele mai uşoare victorii. Poli conducea la pauză cu 19 la 0, iar la final s-a impus cu 29 la 3, unica performanţa a buzoienilor fiind cele trei puncte, aduse de o transformare a lui Caloian. Iată rezultatele complete ale etapei cu numărul 9 din DNS:

Etapa a IX, DNS

Suceava – Petroşani 25-14

Galaţi – Năvodari 19-20

Stejarul – Iaşi 3-29

CSM U23 – Bîrlad 45-26

Arad – Steaua U23 3-31

Pe primul loc se află CSM U23 Bucureşti, cu 42 de puncte, urmată de CS Năvodari, cu 34 iar RC Bârlad închide podiumul cu 30. Buzoienii sunt pe treapta a zecea, ultima, cu patru puncte. Etapa următoare, prima a returului programează pe arena “Prinţul Ghica” întâlnirea dintre Stejarul Buzău şi CS Năvodari.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentVIDEO. Cupa speranţelor a ajuns la a VIII-a! Vezi aici echipele participante anul acesta
Articolul următorVIDEO. Fortius a promovat în Liga I! Au bani buzoienii pentru primul eşalon?
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

LĂSAȚI UN MESAJ