VIDEO. Repriză dezastruoasă pentru Gloria la Piteşti! Academica – Buzău: 5-1

0
506

Gloria Buzău a bifat a doua înfrângere consecutivă, după ce a pierdut cu FC Voluntari pe teren propriu. Fotbaliştii buzoieni au contat o singură repriză la Piteşti, în confruntarea cu viceliderul Academica din localitate. Gruparea din Crâng a fost la un pas să piardă a treia poziţie în clasament, după ce Sport Club Bacău a condus cu 2 la 0 la Voluntari. În cele din urmă ilfovenii au revenit în joc şi s-au impus cu 3 la 2.

Buzoienii au jucat de la egal la egal cu viceliderul Academica doar 30 de minute. După o actiune prelungită de atac a gazdelor, Pătulea a reuşit să înscrie cu un şut plasat din interiorul careului. Nu au trecut decât cinci minute şi acelaşi jucător al argeşenilor a reuşit „dubla” după o reluare din marginea careului mic. Buzoienii au revenit în joc, în minutul 71 prin golul „semnat” de Dedu, apoi a urmat un sfert de oră de coşmar pentru echipa buzoiană. Gazdele au mai înscris de trei ori, prin Venţer şi Chiţu – de două ori şi i-au administrat Gloriei cea mai usturătoare înfrângere din actuala stagiune. În minutul 94, Ghinea a fost eliminat. Apărătorul buzoienilor a văzut al doilea cartonaş galben şi implicit pe cel roşu şi nu va juca în ultima etapă contra celor de la Rapid Suceava. Gloria Buzău va încheia actuala stagiune sâmbătă, când în Crâng este aşteptată formaţia Rapid Suceava. Iată rezultatele complete înregistrate în penultima rundă a ligii secunde:

Academica Argeş – Gloria Buzău: 5-1

FC Voluntari – SC Bacău: 3-2

Rapid Suceava – CF Brăila: 1-1

Cu o etapă înainte de finalul stagiunii, Gloria Buzău se menţine pe treaptă a treia, cu 46 de puncte, fiind urmată la doar un punct de Sport Club Bacău. Buzoienii trebuie să obţină victoria în confruntarea cu Rapid Suceava din Crâng, ultima rundă a sezonului pentru a fi siguri de locul pe podium.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentVIDEO. De ce vrea “Vioară” să renunţe la fotbal?
Articolul următorUltima reprezentaţie! Gloria Buzău primeşte vizita celor de la Rapid Suceava
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

LĂSAȚI UN MESAJ