VIDEO. Egal nesatisfăcător pentru Olimpia Râmnicu Sărat. Scad şansele râmnicenilor a juca în „C”?

0

vasile-nicola

Olimpia Râmnicu Sărat a izbutit să obţină doar un rezultat de egalitate în compania campioanei judeţului Galaţi, Avântul Valea Mărului, în manşa tur a barajului de promovare în Liga a III-a. În ciuda vremii dificile, suporterii râmniceni au fost prezenţi în număr mare pe principala arenă a oraşului.


Campioana judeţului Buzău, Olimpia Râmnicu Sărat, a bifat doar o remiză în turul barajului de promovare în Liga a III-a. În ciuda faptului că au întâlnit un adversar accesibil, râmniceni nu au reuşit să obţină victoria la 2 -3 goluri diferenţă pe care şi-o doreau înainte de meci şi au trebuit să se mulţumească cu un egal. Fotbaliştii antrenaţi de Marius Tîrîlă au deschis scorul prin Ceauşel, în minutul 42. Spânache a reuşit în minutul 65 să restabilească egalitatea, marcând golul care îi face favoriţi pe gălăţeni în meciul retur.

Returul este programat sâmbătă, în judeţul Galaţi, pe arena micuţei formaţii din Valea Mărului. Olimpia va fi însoţită de un grup de 50 de suporteri.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentVIDEO. Bani europeni pentru stadionul de atletism
Articolul următorVIDEO. FC Puieşti a câştigat Cupa României! Vezi aici meciul integral şi toate informaţiile de la finală
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

LĂSAȚI UN MESAJ