VIDEO. Supercupa de judeţ şi campionat de futsal în noul calendar competiţional al AJF Buzău!

0

adrian-petre

Numărul competiţiilor organizate de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Buzău va creşte semnificativ începând cu stagiunea următoare. În afară de tradiţionalele campionate judeţene, oficialii AJF Buzău au anunţat organizarea în premieră a Supercupei şi a Campionatului Judeţean de Futsal, precum şi a altor întreceri dedicate copiiilor şi juniorilor.

Noua conducere a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău a revizuit programul competiţional din fotbalul judeţean şi a stabilit în cadrul ultimei reuniri a Comitetului Executiv modul de desfasurare şi numărul competiţiilor care se vor desfăşura în perioada 2015-2016. Supercupa Buzăului, meci în care se vor întâlni campioana judeţeană şi câştigătoarea Cupei României „la judeţ” şi Campionatul Judeţean de Futsal sunt două dintre întrecerile la care vor lua parte, începând din toamnă, fotbaliştii buzoieni.

Pentru organizarea în condiţii normale a jocurilor din cadrul întrecerilor judeţene, forul buzoian a luat decizia de a suplimenta numărul comisiilor care i se supun. Potrivit preşedintelui Adrian Petre, în perioada imediat următoare vor fi alcătuite încă trei comisii, respectiv cea de omologare a stadioanelor, cea dedicată fotbalului în sală şi cea responsabila cu afilierea.

40 total views, 2 views today

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here