Fraţii Karamyan au revenit la Ciuta, acolo unde au desfăşurat un stagiu de pregătire cu Steaua Bucureşti pe vremea când roş-albaştrii erau pregătiţi de Mihai Stoichiţă. De data aceasta, armenii se află în localitatea buzoiană în postura de antrenori, ambii antrenând câte o grupă de copii de la centrul de juniori al primei divizionare Concordia Chiajna.

Complexul Sportiv de la Ciuta continuă să fie unul din locurile agreate de cluburile sportive din ţară şi nu numai. După stagiile de pregătire, organizate în trecut de FC Naţional, FC Argeş Piteşti sau Steaua Bucureşti, baza sportivă din apropierea Buzăului este gazdă pentru echipele din liga a II-a şi a III-a, dar şi pentru copiii şi juniorii acestora. Zilele acestea, la Ciuta se află în pregătire două grupe de copii şi juniori ai formaţiei de primă ligă, Concordia Chiajna, ambele fiind pregătite de fraţii Artiom şi Arman Karamyan. Alături de acestea, în complexul buzoian se mai află juniorii “C” de la Dinamo Bucureşti.

Cei doi fraţi spun ca stagiul de pregătire decurge foarte bine, graţie condiţiilor foarte bune pe care le-au găsit la Ciuta şi că au în vedere planificarea unor jocuri amicale cu echipele din Buzău. Ambii tehnicieni, foşti jucători la Steaua Bucureşti cred în şansele pe care formaţia antrenată de Mirel Rădoi la are înaintea returului cu Partizan Belgrad, în preliminariile Ligii Campionilor, deşi rezultatul din tur îi dezavantajează pe roş-albaştrii.

Stagiul de pregătire al celor două grupe de la Concordia Chiajna are o durată de 10 zile. Ultimii oaspeţi ai complexului sportiv de la Ciuta au fost jucătorii antrenaţi de Ionel Ganea, de la Dunărea Călăraşi, nou promovată în Liga a II-a.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedent3 x Pălimaru! Show oferit de atacantul botoşănean în confruntarea cu Modelu
Articolul următorVIDEO. Învinşi şi în amicale! Stejarul Buzău – RC Bârlad: 5-9
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

LĂSAȚI UN MESAJ