Gloria – CF Brăila 2-1 / Vioară: „Pălimaru este cel mai bun atacant din România“

0
828

clement-palimaru

Atacantul Clement Pălima­ru a rezolvat singur partida amicală disputată, sâmbătă, în Crâng, de Gloria Buzău, împotriva CF Brăila. Vârful buzoienilor a înscris ambele goluri, meciul încheindu-se cu scorul de 2-1.

Echipa condusă de Ion Viorel a deschis scorul după un șut din careu pe colțul lung prin (în minutul 19), Pălimaru fiind servit cu o pasă lungă pri­mită de la Popescu. În minu­tul 43, oaspeții au egalat prin lovitura de cap a lui Ivan, după o centrare venită din corner. În ultimele minute ale meciului, Pălimaru a închis tabela cu un șut frumos din careu care a plasat mingea sub transversală. Evoluția atacantului din Crâng l-a făcut pe Ion Viorel să îl prezinte drept cel mai bun vârf din campionat.

„A fost un joc bun. Pălimaru în momentul acesta este în forma în care era la Otopeni. Eu spun că, dacă Clement se va menține în forma asta, și vă spun că încă nu este la po­ten­țial maxim, este cel mai bun atacant din România“, a declarat Ion Viorel.

Antrenorul buzoian a mai vorbit despre problemele pe care le întâmpină cu lotul actual. „Nu pot spune încă că sunt mulțumit de toate compartimentele echipei. Mai am ne­voie de un mijlocaș central și un fundaș central, pentru că stăm în trei fundași centrali dintre care unul, Dăniță, are 40 de ani. Eu nu spun că nu este bun, dar se poate accidenta. La ce potențial financiar avem nu am speranțe prea mari. Cea mai urgentă proble­mă a mea este însă legată de lotul sub 19 ani. Mai exact mă refer la rezervele sub 19 ani care sunt la distanță mare față de titulari“, a mai declarat antrenorul Gloriei.

Ion Viorel a început această partidă cu Stoicescu – Chivu, Ghinea, Vlaicu, Ghiță – Marcu, A. Iordache – N. Popescu, Burlacu, Danciu – Pălimaru. După pauză au mai intrat Dăniță, Al. Marin, Koprindzhiyski, Sîrbu, Ghiviziu, R. Dimian, Voicu, Al. Ioniță.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentBuzoianul Bogdan Dinu și-a făcut cadou de ziua lui o victorie prin KO, la Montreal
Articolul următorProgram dificil pentru Olimpia Râmnicu Sărat. Descarcă întregul calendar competiţional
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

LĂSAȚI UN MESAJ