Doar un jucător transferat în această vară la nou promovata în Liga a III-a, Olimpia Râmnicu Sărat

0
782

11218182_838694609553649_6567138618503000751_o

Marius Tîrîlă, antrenorul formaţiei Olimpia Râmnicu Sărat, este mulţumit de campania de achiziţii din această vară, în ciuda faptului că gruparea râmniceană a transferat… un singur jucător. Costin Puşcă este cel mai nou nume din lotul nou promovatei în liga a III-a.


Promovată în Liga a III-a, după ce s-a impus cu 7 la 1 în urma celor două meciuri disputate în faţa formaţiei Avântul Valea Mărului, Olimpia Râmnicu Sărat nu a transferat decât un singur jucător în perioada precompetiţională, deşi din lotul care a bifat accederea în eşalonul terţ au plecat nu mai puţin de patru jucători.
Râmnicenii au promovat mai mulţi jucători de la echipa de juniori republicani a clubului, în lotul echipei de seniori aflându-se deja mai mulţi fotbalişti sub 21 de ani.
Olimpia Râmnicu Sărat va disputa primul meci oficial din noua stagiune a ligii a III-a pe teren propriu, când elevii lui Marius Tîrîlă vor primi vizita formaţiei Petrotub Roman.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentVIDEO. Primul trofeu pentru Tîrîlă! Olimpia – AS Săgeata: 3-0 în SuperCupa de Buzău
Articolul următorAdrian Petre, ales în unanimitate preşedinte al AJF Buzău
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

LĂSAȚI UN MESAJ