Cu juniorii în Liga a III-a! Olimpia a transferat un singur jucător înaintea noului sezon

0

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olimpia Râmnicu Sărat va aborda noua stagiune a ligii a III-a cu un lot de jucători bazat pe juniori şi fotbalişti tineri, promovaţi recent la echipa mare. Gruparea râmniceană a transferat în această vară un singur jucător, dar a promovat 9 juniori de la centrul propriu de copii şi juniori. Obiectul formaţiei antrenate de Marius Tîrîlă, îl reprezintă clasarea în locurile 4 – 10 ale primei serii din eşalonul terţ.

Revenită în liga a III-a, Olimpia Râmnicu Sărat nu are planuri mari pentru campionatul care va începe peste câteva săptămâni. Marius Tîrîlă, antrenorul râmnicenilor îşi doreşte ca în actuala stagiune cât mai mulţi jucători din pepiniera proprie să debuteze în al treilea eşalon al fotbalului românesc. În acest sens, mai mulţi jucători de la centrul de copii şi juniori au fost promovaţi în lotul echipei mari.

video

În privinţa obiectivului pentru stagiunea curentă, tehnicianul râmnicenilor a spus că este mulţumit dacă echipa sa se va clasa pe una dintre poziţiile cuprinse între locurile 4 şi 10. Olimpia Râmnicu Sărat va disputa primul meci oficial din noua stagiune a ligii a III-a pe teren propriu, când elevii lui Marius Tîrîlă vor primi vizita formaţiei Petrotub Roman.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.