REZUMAT VIDEO. Eliminaţi din Cupă! CS Târlungeni – Gloria Buzău: 5-0

0
823

TARLUNGENI

Divizionara secundă, Gloria Buzău a părăsit Cupa României ieri după amiază. Fotbaliştii buzoieni au fost învinşi cu 5 la 0 de Unirea Târlungeni într-un meci în care tehnicianul Ion Viorel s-a bazat pe jucătorii tineri şi pe rezerve. Sâmbătă, „glorioşii” se vor deplasa la Suceava, pentru meciul de campionat cu Rapid.
Fără obiectiv în Cupa României, gruparea din Crâng a fost învinsă de CS Târlungeni cu 5 la 0. Ion Viorel, antrenorul Gloriei a început partida cu o garnitură de start formată din câţiva dintre titularii formaţiei, alături de jucătorii tineri, proveniţi din pepiniera proprie. Golurile braşovenilor au fost marcate de Petra, Şerban, Marin şi Nicolae, care a reuşit o „dublă”.
Dan Tulpan, preşedintele clubului din bulevardul Mareşal Averescu s-a declarat dezamăgit de evoluţia jucătorilor pregătiţi de „Vioară.
Pentru fotbaliştii din Buzău urmează o perioadă în care vor avea parte doar de meciuri tari. Prima partidă dificilă va avea loc sâmbătă, în deplasare la Suceava, acolo unde formaţia din Buzău se va confrunta cu Rapid, echipa din localitate.

REZUMAT VIDEO, CS TÂRLUNGENI – GLORIA BUZĂU: 5-0

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentVIDEO. Una caldă, una rece pentru Olimpia Rm. Sărat
Articolul următorEXCLUSIV VIDEO. Gloria vizitată de ANAF şi FRF! Fără „blaturi” în Crâng!
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

LĂSAȚI UN MESAJ