VIDEO. Şase echipe de volei – old boys s-au luptat pentru Cupa Mousaios!

0

mousaios-voeli

Clubul buzoian “Pro Volei” a organizat cea de-a doua ediţie a Cupei Mousaios, întrecere dedicată voleibaliştilor retraşi din activitatea de performanţă. Competiţia a fost găzduită de sala de sport din Monteoru iar la start au fost şase echipe din ţară. După ce anul trecut au pierdut finala cu Brăila, echipa de old-boys din Buzău a încheiat competiţia pe a treia treaptă a podiumului.
Cel mai nou stabiliment sportiv din judeţ, sala de sport din Monteoru, a găzduit cea de-a doua ediţie a Cupei Mousaios la volei. Întrecerea s-a desfăşurat la nivel de old-boys şi a fost câştigată de Tomis Constanţa. Deşi se pregătesc împreună de câţiva ani, voleibaliştii clubului din Buzău nu au reuşit să obţină anul acesta decât locul trei, asta după ce în ediţia inaugurală au pierdut dramatic finala desfăşurată în compania echipei Pheonix Brăila.
Pentru voleibaliştii prezenţi la Monteoru, faptul că nu mai sunt la prima tinereţe nu i-a împedicat deloc în a oferi meciuri şi execuţii spectaculoase. Înainte de întocmirea clasamentului final şi de premiile oferite, cei prezenţi s-au bucurat de faptul că au avut ocazia să îşi revadă foşti adversari şi prieteni. Foştii sportivi de performanţă au avut toate motivele să aleagă staţiunea buzoiană ca loc de desfăşurare a competiţiei.
Echipa Tomis Constanţa a încheiat turneul amical pe prima treaptă a podiumului, fiind urmată de Pheonix Brăila şi “Pro Volei” Buzău. Pe locul patru s-a clasat Volei Delta Tulcea, urmată de Energy Volei Piatra Neamţ şi Sport Activ Oneşti.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentVIDEO. HM Buzău a debutat cu victorie în campionat!
Articolul următorVIDEO. Interzis cardiacilor! Gloria Buzău a pierdut confruntarea cu Rapid Bucureşti în minutele de prelungire
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

LĂSAȚI UN MESAJ