VIDEO. Una caldă, alta rece! Luceafărul a început cu dreptul liga secundă de futsal, Fortius doar un punct după primele două jocuri

0
1935

 

Reprezentantele judeţului Buzău în a doua ligă de futsal din ţară, Luceafărul şi Fortius, au început noul sezon competiţional. Jucătorii antrenaţi de Gică Hăhăianu au fost nevoiţi să se mulţumească doar cu un rezultat de egalitate în turneul de la Piatra Neamţ. Fotbaliştii lui Trăznea au bifat două victorii din tot atâtea posibile.
Primul turneu de futsal care a reunit echipele din al doilea eşalon a avut loc weekend-ul trecut la Piatra Neamţ. La întrecerea găzduită de sala sporturilor de sub Pietricica, echipele din Buzău au avut o evoluţie diametral opusă. Fortius a pierdut cu 3 la 2 meciul din prima etapă, în compania formaţiei United 2 Galaţi. Jucătorii lui Gică Hăhăianu nu au avut mai mult noroc nici în al doilea joc al turneului, pe care au reuşit, totuşi, să-l încheie la egalitate, scor 3 la 3 cu gazdele din Piatra Neamţ. Luceafărul Buzău a bifat însă două victorii din tot atâtea posibile. Jucătorii antrenaţi de Vîjiac au învins în prima rundă, cu 13 la 1, pe Blue Angel Cristian Braşov iar în ziua 2 au câştigat cu 9 la 4 confruntarea cu Bukovina Vicov. După primele două runde ale noii stagiuni, Inter Gheorghieni se află pe primul loc, cu şase puncte, la egalitate cu încă trei echipe, printre care şi Luceafărul Buzău. Cu un singur punct, Fortius ocupă locul şase. Următorul turneu se va desfăşura pe 10 şi 11 octombrie.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentVIDEO. Petrolul a câştigat derby-ul cu Metalul. Iată rezumatul partidei şi declaraţii după meci!
Articolul următorVIDEO. Etapă cu multe goluri în Liga a IV-a!
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

LĂSAȚI UN MESAJ