VIDEO. Bravo băieţi! Olimpia Rm. Sărat – Metaloglobus Galaţi: 3-1

0
557

Olimpia Râmnicu Sărat continuă seria victoriilor pe linie în campionatul Ligii a III-a. Astăzi, echipa antrenată de Marius Tîrîlă a câştigat al 4-lea meci consecutiv, într-o partidă disputată acasă, împotriva celor de la Metalospot Galaţi. Olimpia a câştigat cu 3 la 1.
Fotbaliştii rîmniceni s-au impus mai uşor decât o arată scorul în confruntarea cu Metalosport Galaţi, noua echipă din oraşul de lângă Dunăre. Transferat în pauza competiţională din vară de la Tricolorul Breaza, atacantul Marius Vişan şi-a trecut în cont o „dublă”. Vârful prahovean a marcat în minutul 9, pentru ca apoi să „recidiveze” cu doar 10 minute înainte de fluierul final. A doua reuşită a gazdelor i-a aparţinut experimentatului mijlocaş Vasile Nicola, care a profitat de o greşeală din defensiva gălăţenilor şi a înscris cu un şut plasat, cu doar un minut înainte de finalul primei reprize. La ultima fază a jocului, oaspeţii au înscris golul de onoare după o lovitură de pedeapsă acordată în urma unui henţ. Antrenorul formaţiei râmnicene, Marius Tîrîlă, s-a declarat mulţumit de evoluţia elevilor săi. Astfel, Olimpia se menţine pe poziţia secundă a ierarhiei din prima serie a ligii a III-a.

Gălăţenii au un lot format din jucători tineri însă au bifat o serie de transferuri importante în staff-ul administrativ, alcătuit din legende ale fotbalului gălăţean de la clubul Oţelul. Printre aceştia şi antrenorul Viorel Tănase.
Cu cele trei puncte obţinute în această după-amiază, Olimpia rămâne pe locul secund în prima serie a ligii a III-a, totalizând 15 puncte în şase etape. Runda următoare, râmnicenii se vor deplasa la Dorohoi pentru confruntarea cu echipa Inter din localitate.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentVIDEO. Gloria în pericol! Cel mai bun marcator al echipei a vrut să plece din Crâng
Articolul următorVIDEO. Documentar inedit: Stela Duţă, “Roboţelul de aur”
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

LĂSAȚI UN MESAJ