VIDEO. Din victorie în victorie! HC Buzău 2012 a trecut „la pas” de Poli Iaşi

0

Handbaliştii buzoieni au obţinut sâmbătă cea de-a cincea victorie din tot atâtea partide disputate şi sunt în grafic pentru îndeplinirea obiectivului pentru stagiunea în curs. HC Buzău a învins Poli Iaşi mai uşor decât o arată scorul iar buzoienii sunt singurii cu punctaj maxim după primele cinci runde.
Înfiinţată în urmă cu trei ani de zile, echipa de handbal – băieţi din Buzău şi-a creat deja o rivalitate cu gruparea din Iaşi. Buzoienii s-au impus duminică, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, cu 30 la 25, 15-11 la pauză în faţa ieşenilor, în cadrul unei partidei care a contat pentru etapa a V-a din prima serie a Diviziei A.
Chiar dacă au bifat maximum de puncte după primele cinci etape, jucătorii buzoieni nu sunt cu gândul la accederea în prima divizie. Handbaliştii au ca obiectiv clasarea în prima jumătate a ierarhiei finale, ţintă pentru care sunt în grafic.
HC Buzău ocupă primul loc în cea dintâi serie a Diviziei A la handbal masculin cu 15 puncte din tot atâtea posibile. Buzoienii sunt urmaţi de Ştiinţa Bacău, cu două puncte mai puţin, iar HC Dobrogea Sud „închide” podiumul cu 12 puncte. Etapa viitoare, buzoienii vor întâlni tot pe teren propriu formaţia CSM Bucureşti 2, ocupanta locului 8.

32 total views, 2 views today

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here