VIDEO. Tricolorul Gălbinaşi în plin recital pe “Cornel Negoescu”!

0

 

  • Tricolorul Gălbinaşi – Olimpia Pogoanele: 6-1, (2-0)
  • Paşa, fostul junior al Gloriei, a înscris o “triplă”
  • Vezi rezumatul video al partidei pe BuzăulSportiv.ro

Tricolorul Gălbinaşi a făcut spectacol, duminică, pe terenul sintetic “Cornel Negoescu” în compania penultimei clasate din seria a II-a, a Ligii a V-a. Echipa lui Ionuţ Dragomir s-a impus cu 6 la 1 în faţa celor de la Olimpia Pogoanele, într-un meci în care fostul junior al Gloriei, Constantin Paşa, a înscris trei goluri. Tricolorul Gălbinaşi a urcat pe locul doi şi se află la două lungimi distanţă de liderul Team Săgeata.

Confruntarea dintre cele două echipe poate fi urmărită în această seară, de la ora 21.00, doar pe TV Buzău. Tricolorul Gălbinaşi a făcut scor cu Olimpia Pogoanele, în etapa a XIII-a din seria a II-a, a Ligii a V-a buzoiană la fotbal. Partida s-a disputat pe terenul sintetic “Cornel Negoescu” din Buzău şi a fost dominată încă din primul minute de jucătorii Tricolorului care au reuşit să deschidă scorul la doar 90 de secunde de la fluierul de start. Muşat a marcat cu un şut din marginea careului de 16 metri. Jumătate de oră mai târziu, Constantin Paşa, fostul jucător al Gloriei Buzău şi-a început recitalul. Vârful transferat din Crâng a dublat avantajul gazdelor. 2 – 0 avea să fie şi rezultatul după primele 45 de minute. Popa a dus scorul la 3 – 0, în minutul 52, cu o superbă lovitură de cap, din interiorul careului după un corner executat ca din manual. Oaspeţii au izbutit să înscrie golul de onoare în minutul 70 prin Mărişan, care a reluat plasat din interiorul careului. Fundaşul lateral stânga al celor de la Gălbinaşi şi-a trecut în cont “dopietta” după o fază lucrată împreună cu Paşa, cu doar un sfert de ceas înainte de fluierul final. Paşa a făcut şi el “dubla” în minutul 80, pentru ca patru minute mai târziu să mai înscrie o dată, stabilind scorul final, Tricolorul Gălbinaşi – Olimpia Pogoanele: 6-1. Team Săgeata conduce în clasamentul seriei a II-a, din Liga a V-a, cu 27 de puncte, urmată de Tricolorul Gălbinaşi şi Viitorul Ruşeţu, cu 25. Liderul are un meci mai puţin disputat faţă de următoarele clasate.

Tricolorul Gălbinaşi – Olimpia Pogoanele: 6-1, (2-0)
Etapa a XIII-a, Liga a V-a, Seria II-a
Au marcat: Muşat min.2/ Paşa min. 32, 80 şi 84/ Popa min. 52, 75/ Mărişan min. 70
Au arbitrat foarte bine: Traian Bălan la centru, ajutat la cele două tuşe de Cătălin Drugea şi Andreea Sava. Observator: Ionel Sitaru.

Tricolorul Gălbinaşi: 98. Iosăgeanu (cpt.) – 5. Marcu, 6. Drăgoiu, 4. Simion, 2. Negoiţă, 3. Popa, 9. Zoican, 11. Paşa, 7. Postolache, 8. Cazacu şi 15. Muşat. Au mai jucat: 17. Negoiţă, 12. Grama, 18. Pavel, 10. Bratu şi 14. Popa. Antrenor: Ionuţ Dragomir.

Olimpia Pogoanele: 1. Moraru – 4. Dumitrescu, 17. Ciucă, 15. Stan, 18. D. Burloi, 13. V. Burloi, 3. Gh. Burloi, 5. I. Burloi, 10. Mărişan (cpt.), 2. Popa şi 14. Lupu. Au mai jucat: 8. Banu şi 19. Popescu. Antrenor: Aurel Burloi.

rezultate-si-clasament-etapa-13

20 total views, 2 views today

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here