VIDEO. HM Buzău a încheiat anul en fanfare

0

Handbal Municipal Buzău a încheiat anul en fanfare. Jucătoarele antrenate de Romeo Ilie s-au impus cu 40 la 23, în deplasarea efectuată la Bucureşti. Partida cu Spartac s-a jucat în Sala Rapid, în detrimentul arenei din Calea Floreasca.
Handbalistele din Buzău au încheiat anul cu o victorie, care încununează evoluţia din prima parte a campionatului Diviziei A. Lipan şi compania s-au impus lejer, în etapa a XI-a din actuala stagiune, cu 40 la 23, după ce la pauză conduceau cu 23 la 8.
Succesul din capitală a făcut ca buzoiencele să ierneze pe treapta secundă a ierarhiei Diviziei A, seria de Est, cu reale şanse de a promova direct în primul eşalon al handbalului feminin. HM Buzău este la egalitate de puncte cu Danubius Galaţi, ambele având o linie identică de clasament în urma căreia au acumulat 28 de puncte. Cele două formaţii sunt despărţite doar de golaveraj.
Handbalistele antrenate de Romeo Ilie au intrat în vacanţă pentru o săptămână, urmând ca, în curând, să reia pregătirile pentru partea secundă a campionatului. Echipa buzoiană a primit invitaţii pentru mai multe turnee amicale în perioada imediat următoare.
Campionatul Diviziei A se va relua pe 16 ianuarie, când HM Buzău se va deplasa la Târgovişte, pentru partida cu formaţia CSU din localitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.