VIDEO. Râmniceanul Ştefan Toma a semnat cu Dinamo Bucureşti! “Tomiţă” va antrena în “groapă”

0

Ştefan Toma, fostul jucător al formaţiilor CS Mogoşoaia, FC Naţional şi Olimpia Râmnicu Sărat, va antrena o grupă de copii şi juniori de la Dinamo Bucureşti. Aflat la începutul carierei de tehnician, Toma a mai antrenat puştii de la Olimpia Râmnicu Sărat şi pe cei de la Academia Sport Team.
Ştefan Toma este noul antrenor al grupei de copii născuţi în anii 2006 – 2007 de la Dinamo Bucureşti. Fostul jucător al echipelor FC Mogoşoaia, FC Naţional şi Olimpia Râmnicu Sărat a “îmbrăţişat” cariera de antrenor în urmă cu cinci ani, când a pregătit micuţii de la Olimpia Râmnicu Sărat, alături de care a obţinut rezultate remarcabile, atât pe plan intern, cât şi la turneul internaţional Fragaria Cup, de la Preşov din Slovacia. În urmă cu doi ani, Toma a făcut pasul către Capitală, semnând cu Academia Sport Team din Bucureşti. Contractul cu Academia de Fotbal Dinamo Bucureşti a intrat deja în vigoare, iar tânărul antrenor este nerăbdător să înceapă munca.
Râmniceanul a fost atras de proiectul noii Academii Dinamo Bucureşti, denumire pe care o va prelua în curând Centrul de Copii şi Juniori, datorită beneficiilor pe care le oferă celor mai mici dintre jucători.
Toma nu se va ocupa doar de antrenamentele grupei 2006-2007, sarcinile sale fiind extinse.
Pe lângă munca de tehnician, Ştefan Toma va mai avea în sarcină recrutarea de tinere talente de la gruparea din Crâng.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.