Un „câine” în Crâng. Vezi ce fost jucător din „Groapă” a îmbrăcat tricoul Gloriei

0

Un fost mijlocaş de la Dinamo Bucureşti a debutat ieri în tricoul formaţiei din Crâng. În vârstă de 20 de ani, Raul Krausz a jucat în meciul amical câştigat de buzoieni cu 2 la 1 în faţa formaţiei Înainte Modelu. Antrenorul Ion Viorel a fost mulţumit de evoluţia tânărului jucător.  Krausz a fost folosit la mijlocul terenului şi în benzi.
Din jucătorii aduşi la Gloria Buzău în această pauză competiţională, în al doilea meci de pregătire disputat de buzoieni ieri în compania formaţiei Înainte Modelu s-a remarcat Raul Krausz. Folosit pe mai multe posturi, fostul mijlocaş al lui Dinamo a bifat un joc foarte bun.
Una dintre problemele observate de tehnicianul Gloriei o reprezintă defensiva, capitol la care buzoienii sunt deficitari. În rest, gruparea din Crâng beneficiază de jucători care fac faţă rigorilor ligii secunde şi de rezerve pe măsură.
Din fotbaliştii care s-au alăturat lotului buzoian, Krausz pare să fie singura certitudine pentru partea secundă a campionatului. Tânărul jucător este născut în anul 1995, la Băiuţ, în Maramureş şi evoluat doar pentru gruparea din Ştefan Cel Mare. La Dinamo II, mijlocaşul a bifat 20 de meciuri în al doilea eşalon. Potrivit site-ului transfermarkt.com, valoarea fostului dinamovist este de 100.000 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.