VIDEO. HM Buzău continuă seria victoriilor în campionat

0

Echipa locală de handbal feminin a bifat cea de-a şasea victorie în 2016 şi se pregăteşte pentru derby-urile cu Ştiinţa Bucureşti şi Danubius Galaţi. Handbal Municipal Buzău a trecut cu 26 la 23 de Activ Plopeni, într-un meci de palmares disputat sâmbătă, în Sala Sporturilor “Romeo Iamandi”.
Trupa antrenată de Romeo Ilie a bifat un nou succes pe teren propriu, de data aceasta în faţa formaţiei Activ Plopeni, grupare în faţa căreia buzoiencele s-au impus de fiecare dată. Handbal Municipal a câştigat confruntarea din Sala Sporturilor “Romeo Iamandi” cu 26 la 23, după ce buzoiencele conduceau la pauză cu 16-10. Divizia A va lua o pauză timp de o lună, urmare a acţiunilor loturilor naţionale de senioare, tineret şi junioare. Întreruperea vine ca o mănuşă peste programul trupei pregătite de Romeo Ilie. Gruparea din Buzău nu se poate baza pe o serie de jucătoare accidentate şi care au nevoie de timp pentru recuperare.
Jucătoarele formaţiei din Buzău au vacanţă o săptămână, după care îşi vor relua antrenamentele pentru a pregăti confruntările cu Ştiinţa Bucureşti şi Danubius Galaţi, ambele meciuri urmând să aibă loc în deplasare.

165 total views, 10 views today

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here