VIDEO. Juniori de perspectivă pentru echipa de rugby

0

Conducătorii formaţiei Stejarul Buzău au mare încredere în jucătorii din propria pepinieră. Deşi au transferat mai mulţi internaţionali, cei mai mici dintre jucătorii echipei nu trebuie să se teamă. Ei au locul asigurat în rândurile primei formaţii pentru a creşte de la meci la meci. Buzoienii au de gând ca-n scurt timp oraşul nostru să găzduiască un centru de excelenţă.
Stejarul Buzău a găsit reţeta pentru a îşi creşte proprii jucători. După evoluţiile notabile din ultimii ani, din sânul echipei din Parcul Tineretului s-au făcut remarcaţi mai mulţi juniori, ajunşi acum la 19-20 de ani şi care au mari perspective pentru o carieră în sportul cu mingea ovală. Ei se pregătesc deja cu băieţii antrenaţi de Costică Merşoiu.
Planurile buzoienilor sunt ambiţioase. Oficialii clubului speră să încheie pe locul 1 stagiunea care va începe în această primăvară, fără înfrângere, ca în senzonul 2013.
Stejarul va avea duminică, la Buzău, o confruntare cu RC Bârlad, întâlnire programată pe arena din parcul Tineretului. Accesul spectatorilor la acest acest meci este gratuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.