VIDEO + FOTO. Petrolul Berca a devenit a treia campioană buzoiană consecutivă promovată în Liga a III-a!

0
  • În retur, Nemere Ghelinţa – Petrolul Berca: 1-0, 3-4 după disputarea ambelor manşe

Fotbaliştii antrenaţi de Lilian Micu au obţinut promovarea în al treilea eşalon al fotbalului românesc, în ciuda faptului că au pierdut confruntarea retur cu Nemere Ghelinţa, scor 1 la 0. Buzoienii s-au aflat sub avantajul celor două goluri avantaj înregistrate în turul barajului de promovare şi au sărbătorit accederea în Liga a III-a chiar pe terenul echipei din Covasna.

Pentru al treilea an consecutiv, campioana judeţului Buzău s-a impus în barajul de promovare. După Viitorul Buzău şi Olimpia Râmnicu Sărat, Petrolul Berca a devenit a treia formaţie campioană care a câştiga meciurile pentru accederea în eşalonul terţ. Adrian Petre, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău s-a declarat mulţumit de succesul celor din Berca, mai ales că în mandatul său atât Olimpia, cât şi Petrolul au promovat în Liga a III-a.

Prezent la Ghelinţa, şeful fotbalului buzoian a pus în oglindă evoluţia echipei din Berca cu cea din manşa tur, când fotbaliştii buzoieni s-au impus cu 4 la 2. Vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Buzău, Petre a vorbit şi despre posibilităţile de finanţare ale nou promovatei în Liga a III-a. Petrolul Berca va începe noua stagiune cu SuperCupa de Buzău, partidă în care va întâlni câştigătoarea Cupei României – faza judeţeană, Voinţa Lanuri.

 

125 total views, 5 views today

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here