EXCLUSIV! „ILIESTA”, TENTAT DE STEAUA! Ilie Stan: „Steaua nu se refuză. Niciodată!

0

Ilie Stan, antrenorul buzoian al celor de la ASA Târgu Mureş nu ar refuza revenirea pe banca tehnică a celor de la FCSB. După ce echipa sa a furnizat surpriza etapei, remizând pe National Arena cu trupa pregătită de Reghecampf, Ilie Stan ne-a oferit o serie de declaraţii în exclusivitate. Printre acestea, buzoianul a vorbit şi despre o posibilă revenire la Steaua, mai ales că scaunul lui Reghecampf se clatină.

ASA Târgu Mureş a furnizat surpriza etapei în ultima rundă a stagiunii regulate din Liga I, iar tehnicianul buzoian al târgumureşenilor a intrat pe lista scurtă a antrenorilor care pot prelua FCSB după încheierea actualei stagiuni. Jucător emblematic pentru Steaua anilor `90 şi fost „principal” al grupării patronate de Becali, Ilie Stan a comentat în exclusivitate pentru TV Buzău posibila reîntoarcere pe banca tehnică a FCSB.

Antrenorul celor de la ASA consideră că Steaua Bucureşti este un nume în fotbalul european şi că atenţia conducătorilor, a suporterilor şi a autorităţilor trebuie să fie sporită.

„Iliesta” a vorbit despre jocul formaţiei bucureştene, care anul acesta a avut unul din cele mai slabe începuturi din toată istoria.

Ilie speră la salvarea de la retrogradare a formaţiei sale, ASA Târgu Mureş, în ciuda faptului că aceasta este ultima clasată din Liga I, cu doar 12 puncte. În prima etapă a play-out-ului, trupa lui „Iliesta” va juca în deplasare cu Gaz Metan Mediaş, echipă în compoenţa căreia se află alţi doi buzoieni, Ciprian Creţu şi Alin Manea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.