De la stânga la dreapta: Ivan Leal - campion mondial, Costin Stanciu, Douglas Brose - campion mondial, Sebastian Lupşa, Thomas Herrero - campion mondial.

În perioada 13-17 Septembrie 2017 se va desfășura la București, în Sala Polivalentă, cea de a IV-a ediție a Campionatului Mondial de Karate Goju-Ryu. În cadrul întrecerii din capitală, sunt așteptați aproximativ 1000 de sportivi din toate colțurile lumii, în condițiile în care fiecare țară are dreptul de a prezenta maxim 2 sportivi și o singura echipa pentru fiecare categorie.

Sportivii buzoieni care fac parte din lotul național al Federației Române de Karate pentru acest eveniment sunt:

Sebastian Lupșa – cadet, categoria 52 kg & component al echipei de cadeți, Phoenix Shiro Buzău & Steaua Bucureşti*
Andrei Cărbuneanu – cadeţi, categoria 57 kg, Phoenix Shiro Buzău & Steaua Bucureşti*
Eduard Zăvoianu – copii, categoria 43 kg, Phoenix Shiro Buzău
Radu Cărbuneanu – component al echipei de copii, Phoenix Shiro Buzău

* Cei doi sportivi se pregătesc la Buzău şi reprezintă clubului din localitate, alături de Steaua Bucureşti.

„Suntem foarte mândri că avem patru sportivi în lotul național, sunt copii care au reușit să obțină rezultate foarte bune pe plan intern, dar și internațional. Am încredere în ei și cred cu tărie că se vor bate pentru medaliile puse in joc” – antrenorul , Costin Stanciu

Acest campionat se desfășoară în premieră, în România. Ediţia precedentă a avut loc în 2015 şi a fost găzduită de Noua Zeelandă, iar următoarea ediție va fi organizată în Malaezia, peste doi ani.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentPROGRAM | ACS Păpăuţi – Olimpia Râmnicu Sărat, marţi în faza a II-a a Cupei României
Articolul următorPROGRAM | FRF a decis datele competiţionale ale Ligii a III-a, stagiunea 2017-2018
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor Buzăul Sportiv, fotograf 123RF şi fotoreporter SCM Gloria Buzău, secţii handbal, modelism & şah. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

LĂSAȚI UN MESAJ