Sursă foto: Buzăul Sportiv

Buzăul Sportiv vă prezintă în exclusivitate numele celui care conduce cel mai important club sportiv din Buzău! După ce primarul Constantin Toma nu a fost de acord cu prelungirea contractului de interimat al lui Vasile Niţă, despre care s-a descoperit că nu ar avea studii superioare obligatorii pentru funcţia pe care a deţinut-o (mai multe detalii aici şi aici), edilul a luat hotărârea ca SCMGB să fie condus de Ion Gheorghe Cazan. Informaţia nu a fost confirmată încă de surse oficiale. Mai multe detalii, în curând.

UPDATE

După ce a recunoscut că Vasile Niţă nu are studii superioare, corespunzătoare funcţiei pe care a deţinut-o (vezi VIDEO aici), primarul Constantin Toma a avut o nouă declaraţie privitoare la situaţia celei mai importante funcţii din club. Iată ce a spus nr. 1 de la Palatul Comunal, pentru ŞansaNews.ro, vineri, după cea de-a doua şedinţă extraordinară a Consiliului Local: „Dimineaţă am avut o discuţie cu domnul Niţă şi nu i-am mai prelungit acel contract. Puteam să-l mai prelungesc încă 3 luni de zile, dar avînd în vedere situaţia un pic mai complicată, nu vreau s-o dezvolt şi vă rog să mă înţelegeţi, am ales să întrerupem legătura cu dumnealui din punct de vedere al funcţiei de director. Bineînţeles că avem mai multe variante de lucru, dispoziţia va fi de primar, pînă se va ţine concurs. Opţiunea mea este de a aduce pe cineva din afara sistemului sportiv, să aducem un manager, cu studii, cu experienţă mare, astfel încît să managerieze acest club pentru că în primul rînd trebuie să fie un foarte bun manager şi pe urmă un foarte bun fost sportiv de performanţă. Vin din zona asta privată şi simt lucrurile altfel”. Potrivit informaţiilor noastre, acesta îl va înlocui pe Constantin Moroeanu, în funcţia de şef de secţie al ramurii sportive „rugby”, postură care nu necesită studii superioare, încadrarea făcându-se prin Contract de Activitatea Sportivă.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentSmiley are o #confesiune pentru buzoieni (P)
Articolul următorValorile rămân la Buzău! Ofertată de CNE Braşov, una din speranţele handbalului buzoian rămâne la SCMGB
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

LĂSAȚI UN MESAJ