Buzoienii sunt mari amatori de mişcare. A dovedit-o recent Ziua Crosului Olimpic, competiţie organizată de Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Buzău, alături de Filiala Buzău a Academiei Olimpice Române. La sfârşitul săptămânii trecute, buzoienii au fost invitaţi la un cros „amical” desfăşurat pe cele mai importante artere din municipiu. Spunem „amical” pentru că întrecerea iniţiată de forul condus de Cosmin Pororo s-a adresat buzoienilor amatori de mişcare şi nu sportivilor legitimaţi. Activitatea s-a bucurat de un număr foarte mare de participanţi, la fel de îmbucurător fiind şi faptul că cei care s-au întrecut pentru cele mai strălucitoare medalii au fost de toate vârstele. Toţi participanţii au primit tricouri, iar câştigătorii au fost recompensaţi cu diplome, cupe şi medalii.

VEZI AICI GALERIA FOTO COMPLETĂ!

Iată ce a declarat la finalul întrecerii Cosmin Pororo, directorul DJST Buzău: „Ziua Crosului Olimpic este doar una dintre activităţile cuprinse în calendarul nostru competiţional, care se adresează amatorilor. Sportul nu constă doar în performanţe, ci şi în beneficiile pe care le aduce participanţilor şi tocmai din acest motiv dezvoltăm o mare atenţie asupra segmentului sportiv de masă. Acest gen de întreceri prind în rândul locuitorilor oraşului nostru şi nu numai, iar acest fapt nu poate decât să reprezinte un motiv de bucurie şi mândrie pentru noi şi totodată o constantă grijă pentru a face ca lucrurile să evolueze şi să pregătim noi provocări an de an”.

Iată podiumul tuturor categoriilor participante în cadrul competiţiei Ziua Crosului Olimpic:

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentLIVETEXT UEFA REGIONS CUP | ️Selecţionata judeţului Buzău vs Chabonama ️(Georgia): 5-1
Articolul următorATLETISM | Marina Baboi străluceşte sub culorile Gloriei Buzău!
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

LĂSAȚI UN MESAJ