S.C. RER SUD S.A. anunta desemnarea castigatorilor la incheierea proiectului de educatie ecologica desfasurat sub denumirea „Eco-Gradinita mea” respectiv „Eco-Scoala mea!” in 25 de unitati de invatamant din municipiul Buzau pe perioada anului scolar 2017-2018.
Proiectul desfasurat sub sloganul „Aplicam ce invatam, in sacul galben selectiv colectam!” a avut scop promovarea educatiei ecologice in scoli ca parte integranta a actului eductional, precum si promovarea principiilor care pun bazele unei conduite corecte, responsabile fata de mediul inconjurator.
Din cele 16 gradinite si 9 scoli participante la proiect 6 gradinite, respectiv 3 scoli sunt premiate la final de concurs ca urmare a indeplinirii cantitatii minime de deseuri reciclabile predate spre valorificare si reciclare firmei de salubritate RER SUD.
Fiecare unitate de invatamant va fi premiata cu cate 3 premii, premiul I, II si III acordandu-se primelor 3 grupe sau clase care au strans cele mai mari cantitati de deseuri reciclabile din gradinita sau din scoala.
Premiile acordate, conform Regulamentului de participare sunt:
pentru gradinite:
Locul I – Jocuri educative
Locul II – Rechizite necesare pentru desfasurarea activitatilor zilnice in cadrul gradinitei
Locul III – Panou didactic
pentru scoli :
Locul I – Multifunctionala
Locul II – Tabla magnetica
Locul III – Tabla magnetica

Castigatorii sunt:
1. Liceul de Arte “Margareta Sterian”
2. Scoala Gimnaziala nr. 11
3. Scoala Gimnaziala “ Ion Creanga”
4. G.P.N. nr. 18
5. G.P.N. “Casuta Piticilor”
6. G.P.P. “Boboceii”
7. G.P.P. nr. 4
8. G.P.P. nr. 9
9. G.P.P. nr.10 ‘Ciupercuta”

Pe toata perioada proiectului (8 luni) au fost colectate 31.503 kg de deseuri reciclabile si au fost implicati aproximativ 9000 de elevi si prescolari.
Proiectul propus de firma noastra este expresia importantei pe care o dam promovarii responsabilitatii pentru protejarea si mentinerea mediului inconjurator curat in randul elevilor. De asemenea, cunoastem si sustinem rolul decisiv pe care actul educational il are in formarea copiilor, in creionarea unor personalitati si conduite responsabile, corecte si demne.

877 total views, 1 views today

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentGIMNASTICĂ | Echipa SCM Gloria Buzău, campioană naţională la juniori I
Articolul următorDANS SPORTIV | Evoluţie pozitivă pentru Imperial Buzău la Ray’S Dance Cup – Piatra Neamţ
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

LĂSAȚI UN MESAJ