Sport Club Municipal Gloria Buzău a aniversat în luna august un an de la înfiinţare, practic de la Hotărârea de Consiliul Local care a dat naştere grupării din Crâng. Evenimentul nu a fost marcat în nici un fel de către reprezentanţii clubului primăriei, departamentul de marketing şi comunicare fiind inexistent în organigrama entităţii conduse de Cristi Ceauşel. În nici 12 luni de la înfiinţare, SCM Gloria Buzău a reuşit să se facă remarcat prin obiective aflate în antiteză, la polul pozitiv fiind promovarea în Liga a III-a a echipei de fotbal, în SuperLigă a celei de rugby şi în Liga Florilor a celei de handbal feminin.

Oficialii buzoieni puteau profita de moment pentru a îşi prezenta realizările din primul an de viaţă a noii entităţi sportive, însă se pare că aniversarea nu a reprezentat un motiv destul de serios pentru clubului în fruntea căruia să află mâna dreaptă a edilului Constantin Toma, preşedintele CA al SCMGB, Cristi Ceauşel şi directorul interimar col. Ion Cazan (r), mai ales că SCM Gloria Buzău nu a depus nici acum raportul de activitate pentru anul 2017 la sediul Primăriei Municipiului Buzău, principala autoritate finanţatoare a clubului din Crâng.

În câteva zile, Buzăul Sportiv va prezenta o radiografie completă a tumultoasei vieţi (non)sportive din Crâng.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentLIGA 3 | Să înceapă petrecerea! Pronosticurile noastre pentru confruntările echipelor buzoiene
Articolul următorCJ Buzău | Convocare şedinţă ordinară 30 august 2018
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

LĂSAȚI UN MESAJ