De la stânga la dreapta: Răzvan Burleanu, preşedintele FRF; Gabriel Bodescu, secretar general FRF, Ionel Turturică şi Adrian Petre, preşedintele AJF Buzău şi vicepreşedinte CJ Buzău.

Echipa de futsal a Sport Club Municipal Gloria Buzău a suferit a doua înfrângere la o diferenţă uriaşă în prima ligă. Buzoienii, conduşi de Ionel Turturică şi Iulian Trăsnea au pierdut cu 13 la 2 confruntarea cu Imperial Wet Miercurea Ciuc, disputată ieri seară, în cadrul etapei a II-a.

VIDEO. MECI INTEGRAL | IMPERIAL WET MIERCUREA CIUC – SCM GLORIA BUZĂU

În runda inaugurală, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, SCM Gloria Buzău a pierdut cu 5 la 2 duelul cu nou promovata Dunărea Călărăşi.

VIDEO. MECI INTEGRAL | SCM GLORIA BUZĂU – DUNĂREA CĂLĂRAŞI

Secţia de futsal a SCM Gloria Buzău a fost înfiinţată recent, în cea mai importantă funcţie fiind numit Ionel Turturică, care are rolul de antrenor coordonator. Antrenor principal este Iulian Trăsnea, în timp ce secund este Edward Musceleanu. Etapa viitoare, SCM Gloria Buzău va întâlni pe teren propriu formaţia Futsal Poli Iaşi. Trupa lui T&T este pe locul 8, din 10 participante, în ierarhia Ligii I cu 0 puncte şi o medie de 9 goluri primite pe meci şi 2 marcate.

97 total views, 1 views today

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here