Bogdan Dinu trimis la podea pentru prima dată-n carieră! Sursă foto: GSP.ro

Americanul Jarrell Miller l-a învins pe buzoianul Bogdan Dinu (SCM Gloria Buzău) prin knock-out în runda a patra, în confruntarea pentru centura WBA. Este pentru prima dată când pugilistul român întâlneşte podeaua. După meciul disputat în Kansas Star Arena, Miller (n.r. 30 de ani, SUA) are 23 de meciuri la profesoniști, tot atâtea victorii dintre care 17 prin KO, în timp ce buzoianul Bogdan Dinu (32 de ani) rămâne cu 18 victorii și o înfrângere din 19 partide.

Înfrângerea în faţa americanului pune capăt unei serii de victorii înregistrate de Dinu, care avea 18 meciuri disputate, toate câştigate, din care 14 prin KO.

VIDEO | JARREL MILLER (SUA) VS. BOGDAN DINU (ROM)

”Din păcate am pierdut meciul cu Jarrel Miller! Vă mulțumesc că ați fost alături de mine și ați sperat, ca și mine că putea să câștig un meci important în SUA. Rămân încrezător pentru că am pierdut un meci la nivel înalt în boxul profesionist! Am pierdut o luptă, dar nu războiul! Am pierdut o lupta, dar nu războiul!”, a postat Bogdan Dinu pe propriu cont de facebook. Meciul disputat duminică dimineaţa în Kansas City, în Statele Unite ale Americii.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentSCM Gloria Buzău | Vasile Lazăr, fostul mare portar al FC Gloria Buzău a revenit în Crâng
Articolul următorINTERVIU EXCLUSIV | VIDEO & FOTO. Gimnasta Andreea Răducan la Buzău!
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

LĂSAȚI UN MESAJ