Sorin Răducanu alături de sportivii săi, medaliați la Cupa Mondială din acest an. Sursă foto: facebook

Performanță greu de egalat în sporturile de contact din județul Buzău. Sportivii de la Clubul Sportiv Crâng Buzău pregătiți de Sorin Răducan au câștigat nu mai puțin de 21 de medalii la cea de-a XII-a ediție a Cupei Mondiale Judgement Day România, organizată în România, la Târgoviște, în perioada 24-25 noiembrie.

Buzoienii au format o delegație compusă din 18 sportivi plus corpul tehnic, reușind să obțină 7 medalii de aur, 9 medalii de argint și 5 de bronz, la o competiție internațională la care au luat parte peste 600 de sportivi. În 2015, Judgement Day s-a bucurat de prezența a 986 de sportivi. Sorin Răducanu, antrenorul celor de la CS Crâng Buzău este cel mai bun sportiv buzoian în sporturile de contact recunoscute de către Comitetul Internațional Olimpic. Buzoianul a practicat lupte greco-romane și cucerit medalii în toate competițiile interne și internaționale, fiind legitimat la cluburi precum ASA Buzău sau Dinamo București. Totodată, tehnicianul de la CS Crâng Buzău este deținătorul legitimației de „Maestru Emerit al Sportului”. Iată ce ne-a declarat acesta la scurt timp după încheierea competiției de la Tâgoviște:

„Vreau să le mulțumesc tuturor pentru susținerea oferită, de la autorități locale, sportivi, părinții acestora și tuturor care au contribuit la aceste medalii. Suntem încă un club mic, dar care va crește. Am participat la o competiție de anvergură și nu ne-am făcut de râs, am reușit să aducem 21 de medalii, acasă, la Buzău” – Sorin Răducan, antrenor CS Crâng Buzău.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentCJ Buzău | Convocare şedinţă ordinară 27 noiembrie 2018
Articolul următorFă o bucurie, donează o jucărie! HC Buzău 2012 continuă șirul campanilor umanitare
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Data Sports Group şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal).

LĂSAȚI UN MESAJ