Ieri seară s-a încheiat votul cititorilor site-ului Buzăul Sportiv pentru desemnarea celui mai bun sportiv şi celui mai bun manager al lunii februarie. După 72 de ore de vot, s-au înregistrat 3.030 de voturi în categoria care a ales cel mai bun sportiv şi 4.564 în categoria destinată managerilor buzoieni, ceea ce înseamnă că peste 2500 de suporteri au votat, fiind permis un singur vot per IP static. Privitor la acest aspect vom reveni cu o precizare în scurt timp, în cazul sesiuni de vot pentru luna februarie înregistrându-se un număr de voturi consecutive, într-o durată foarte mică de timp, de pe dispozitive mobile cu IP dinamic.

Sursă foto: facebook/ Petre Emanoil Neagu

Eliodor cel tare!

Antrenorul formaţiei HC Buzău 2012 s-a aflat în topul preferinţelor suporterilor buzoieni, strângând nu mai puţin de 2360 de voturi. Acesta a fost urmat de Cătălin Cighir, directorul LPS Buzău, cu 2137 de voturi, ambii fiind sprijiniţi în campania online de suporteri şi apropiaţi. Pe locul trei, s-a clasat Lucian Şercăianu, cu 67 de voturi.

1Eliodor Voica (HC Buzău 2012) – 2360 voturi (1234 IP static)
2Lucian Şercăianu (CSM Buzău) – 67 de voturi (34 IP static)
3Cătălin Cighir (LPS Buzău) – 2137 de voturi (321 IP static)
Performanțele nu au întârziat să apară pentru HC Junior BB. În fotografie, Dana Braniște alături de elevii săi. Sursă foto: facebook.

Puştii fac senzaţie!

Micuţii de la HC Junior BB Buzău şi-au transformat simpatia de care se bucură în rândul suporterilor în voturi online, astfel clubul de piticoţi al surorilor Alina şi Dana Branişte a reuşit să adune 1258 de voturi. Aceştia au fost urmaţi de Ibrahim Diaw, de la HC Buzău 2012, cu 986 de voturi şi de rugbistul de la SCM Gloria Buzău, Vlad Leica, component al reprezentativei de tineret, cu 786 de voturi.

1Vlad Leica (SCM Gloria Buzău) – 786 de voturi (453 IP static)
2Ibrahim Diaw (HC Buzău 2012) – 986 de voturi (754 IP static)
3HC Junior BB Buzău – 1258 de voturi (899 IP static)

Premiile vor fi acordate în funcţie de disponibilitatea câştigătorilor, la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”. La începutul lunii aprilie, cititorii site-ului Buzăul Sportiv vor putea alege cel mai bun sportiv şi cel mai bun antrenor al lunii martie.

Mulţumim tuturor celor care au votat!

3 COMENTARII

  1. Prietene, deci despre ce vorbim, la ora 22:56 domnul Eliodor Voica avea 1766 de voturi si brusc, domnul Andrei Pitigoi a falsificat voturile, adaugandu-i din baza de date acestuia un numar de voturi, ajungand in 2 minute la 2358 de voturi. Nu mi se pare corect chestia aceasta. Daca faci un concurs, macar il faceai corect. Am dovezi cu aceasta crestere minunata de peste 400 de voturi in 2 minute. Frumos din partea dumneavoastra, domnule Andrei Pitigoi.

  2. Demersul nostru este unul echidistant, iar orice încercare de fraudare a voturilor nu înseamnă decât sabotaj. Mai departe, rolul şi câştigul concursului este ca fiecare dintre cei nominalizaţi să popularizeze concursul în vederea culegerii unui număr cât mai mare de voturi, pe această cale popularizând şi publicaţia noastră. Nominalizările ne aparţin (Buzăul Sportiv) în procentaj total şi dacă nu am vrea ca o persoană să primească premiul ceea ce aţi insinuat dvs mai sus şi doamna Ana Maria în ultimul comentariu, nu am include personajul pe lista nominalizaţilor. Destul de logic, nu? Deci, nu ne „lucrăm” singuri şi nici nu acordăm premiul preferenţial, mai ales că acesta constă doar într-o dipomă, o medalie şi un trofeu. Legat de menţiunea IP static şi dinamic, în cazurile celor doi cei mai bine clasaţi în sectiunea „manager” am înregistrat un număr semnificativ de voturi consecutive într-o perioadă foarte scurtă, provenit din aceeaşi reţea a providerului de internet, dar cu ip-ul dinamic. Ce poate însemna asta? Că o persoană care se conectează prin intermediul unei reţele wi-fi sau folosind un dispozitiv mobil primeşte un ip nou (practic, doar terminaţia, ultimele cifre ale ip-ului) la fiecare sesiune în care se loghează. Mai scurt, de fiecare dată când cineva foloseşte laptopul sau telefonul pentru a accesa internetul, are un ip nou (cel dinamic). Dacă intră de 20 de ori pe zi, pe net, după scurte perioade de stand-by, are un IP nou. Site-ul nostru acceptă un singur vot pe IP indiferent dacă este static sau dinamic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.