Echipa buzoienilor, Metalul Buzău a reușit să învingă cu 4 la 1 KSE Târgu Secuiesc (n.r. locul 10) într-o partidă disputată sâmbătă după amiază, pe arena „Cornel Negoescu”, în etapa a XXIV-a a primei serii din eșalonul terț.

Buzoienii s-au dezlănțuit în cea de-a doua parte a jocului, când au fost înscrise toate golurile. Mijlocașul Stan a deschis scorul în minutul 48, urmat de reușita lui Mihăeș (min. 77) și a lui Bardaș din minutul 83. Cu patru minute înainte de fluierul final oaspeții au înscris golul de onoare, prin Zsombor Veress, iar Radu, atacantul buzoienilor (90+2) a stabilit rezultatul final.

Echipa antrenată de Vali Stan se află pe locul 9, cu 29 de puncte, aflându-se la un pas de îndeplinirea matematică a obiectivului, menținerea în eșalonul terț. Vineri, de la ora 17:00, Metalul Buzău va primi vizita formației CSM Râmnicu Sărat, într-o partidă care va avea loc în cadrul etapei cu numărul 25. După remiza de pe teren propriu, 1-1 cu liderul SCM Gloria Buzău, râmnicenii se află pe poziția a XIV-a, retrogradabilă, cu doar 15 puncte. Formația antrenată de Marius Tîrîlă mai are șanse doar matematice de menținere în Liga 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.