Ilie Stan, cel mai mare nume al fotbalului buzoian s-a alăturat proiectului SCM Gloria Buzău începând din această dimineaţă. „Iliesta” s-a înţeles astăzi cu oficialii delegaţiei clubului din Crâng şi a bătut palma cu Cristi Ceauşel, preşedintele grupării buzoiene. Luni fosta glorie a formaţiei Steaua Bucureşti va semna contractul cu formaţia finanţată de Primăria Buzău.

Ilie Stan este ce de-al treilea antrenor din istoria scurtă a SCM Gloria Buzău, după Vasile Tudose şi George Timiş. Cel din urmă va rămâne şeful secţiei de fotbal, însă puterea de decizie asupra echipei de seniori şi planul de viitor al acesteia cad strict în sarcina lui Ilie Stan. Ilie Stan, alături de cumnatul său, Ion Viorel reprezintă ultimul cuplu de tehnicieni care a dus în prima ligă o echipă de fotbal din Buzău, defuncta FC Gloria.

Rămâi pe Buzăul Sportiv pentru declaraţiile oficiale, acordate în exclusivitate site-ului nostru de către Ilie Stan şi Cristi Ceauşel.

4 COMENTARII

  1. Sper ca jocul ofensiv care-l caracteriza prin anii 2010 sa fie mentinut si acum, pentru ca fotbalul este un sport, sprotul un spectacol iar spectacolul este apreciat doar de catre public!

  2. In sfarsit, ma mir ca mai marii “ specialisti” ai acestui club, au avut inspiratie pt cateva sec de a numi un antrenor in adevaratul sens al cuvantului,sau cine ia sfatuit, a le-a deschis si lor mintea, pana acum a fost o gluma si i mare prosteala, dar in liga a 3 ce pretentii poti avea cand joci cu 80% echipe desculte care se aduna duminica la meci.
    Oameni ca Ilie Stan, Viorel, Pufi Stoian , etc trebuie sa fie langa echipa si la club,nu toti lingaii care ii perie pe mai marii PSD.

  3. In sfarsit, ma mir ca mai marii “ specialisti” ai acestui club, au avut inspiratie pt cateva sec de a numi un antrenor in adevaratul sens al cuvantului,sau cine ia sfatuit, a le-a deschis si lor mintea, pana acum a fost o gluma si i mare prosteala, dar in liga a 3 ce pretentii poti avea cand joci cu 80% echipe desculte care se aduna duminica la meci.
    Oameni ca Ilie Stan, Viorel, Pufi Stoian , etc trebuie sa fie langa echipa si la club,nu toti lingaii care ii perie pe mai marii PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.