eBuzău Trophy | FIFA 20, ediţia I, aprilie-mai 2020

Asociaţia Educaţional Culturală pentru Tineret şi Sport „Buzăul Sportiv”, alături de Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Buzău şi Asociaţia Judeţeană de Fotbal Buzău organizează prima ediţie a „eBuzău Trophy” la FIFA 20, competiţie de e-gaming dedicată tuturor persoanelor peste 16 ani, cu cetăţenie română, împătimiţi ai fotbalului pe calculator.

Întrecerea este menită să dezvolte aria competiţiilor sportive în care sunt implicate cele trei entităţi organizatoare şi totodată încurajează sfaturile autorităţilor naţionale pe fondul pandemiei Covid-19.

Turneu se desfăşoară sub sloganul: „Stai acasă, rămâi în siguranţă!”

Competiţia este o premieră la nivel naţional, fiind pentru prima dată când Ministerul Tineretului şi Sportului se implică printr-o direcţie din teritoriu în organizarea unei competiţii de e-gaming. În cazul Asociaţiei Judeţene de Fotbal este pentru prima dată când forul condus de Adrian Petre susţine o asemenea iniţiativă. La nivel de federaţie, instituţia condusă de Răzvan Burleanu a înfiinţat deja echipa naţională oficială a României, formaţie care reprezintă ţara în competiţiile de profil.

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Buzău, reprezentantă de Adrian Petre sprijină competiţia prin oferirea a trei tricouri sport personalizate cu logo-ul organizatorilor, al competiţiei şi al ocupanţilor primelor trei poziţii, în timp ce Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport Buzău, reprezentantă prin Cosmin Pororo, director oferă trei trofee pentru poziţiile 1-3 şi diplome pentru participanţi. Asociaţia Educaţional Culturală pentru Tineret şi Sport „Buzăul Sportiv” oferă suportul logistic pentru organizarea turneului.

Condiţii care trebuie îndeplinite pentru participarea la „eBuzău Trophy 20”:

Participanţii trebuie să aibă peste 16 ani, cetăţenie română, jocul FIFA 20 realizat de EA Games în original sau cont pe platforma de e-gaming Origin şi conexiune stabilă la internet.