Înfrângerea de la Clinceni schimbă antrenorul în Crâng! „Prepe” pe fărăș după înfrângerea cu Unirea Slobozia

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Gloria Buzău a ratat o șansă importantă de a obține puncte împotriva Sloboziei, deși nu a fost inferioară adversarului. Ialomițenii au profitat însă de două momente decisive și au plecat cu toate cele trei puncte din întâlnirea directă.

Buzoienii au avut prima mare ocazie în minutul 9, când Matos a pătruns în careu, dar șutul său, pe direcția portarului Denis Rusu, nu a pus probleme. Gloria putea deschide scorul în minutul 17, însă Akhmatov, liber la 16 metri, a trimis pe lângă poartă. Cinci minute mai târziu, Matos a șutat puternic de la distanță, dar Rusu a reușit să respingă.

Slobozia nu a creat multe pericole, dar a fost ajutată de o eroare a lui Călin, intrat în locul lui Grigore. Într-un duel aerian cu Gele, Călin a ridicat mâna necontrolat și mingea l-a lovit în braț. După consultarea VAR, arbitrul a dictat penalty, iar Pospelov a marcat la ultima fază a primei reprize, trimițând Slobozia în avantaj la pauză.

Gloria a egalat în minutul 64, prin tânărul Alex Stan, care a reluat cu capul în plasă o centrare precisă de la Tavares. Cinci minute mai târziu, Cristi Dumitru a fost aproape de a aduce buzoienii în avantaj, dar lovitura sa de cap a lovit bara după un assist de la Ferraresso.

Camara a înscris pentru Slobozia în minutul 74, dar reușita a fost anulată pentru offside. Totuși, în minutul 90, Pospelov a semnat golul victoriei, nemarcat în careul de șase metri, la un corner bine executat.

După opt etape, Gloria se află pe ultimul loc, cu cinci puncte, la un singur punct distanță de FC Botoșani, penultima clasată.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.