AGI Construct, la un pas de câștigarea Campionatului Galactic la minifotbal

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

agi-construct-echipa-etapei

AGI Construct Buzău se află pe primul loc în clasamentul play-off-ului Campionatului Galactic la minifotbal cu doar o rundă înainte de încheierea competiției. Forma­ția patronată de Ionel Turturică a totalizat 21 de puncte, cu două mai mult decât Arghir Buzău, ocupanta poziției secunde, iar în ultima etapă va juca împotriva echipei a doua, un meci care reprezintă doar o formalitate pentru AGI Construct în cursa pentru câștigarea celei de-a treia ediții a Campionatului Galactic la minifotbal.

Victorie decisivă pentru AGI II

AGI II Construct a reușit să se impună în derby-ul disputat miercuri împotriva formației Arghir Buzău, cu 4 la 2. În confruntarea arbitrată foarte bine de Cristi Fliter și Sorin Petre, Manea a deschis scorul pentru ,,albaștri”, au urmat golurile semnate de Iacob, Mihălcescu și Chirică.  ,,Portocalii” cu Ion Viorel și Romeo Bunică în teren, în repriza secundă au intrat în joc prea târziu, când deja tabela arăta 4 – 0. Bunică a semnat prima reușită a “portocaliilor”, iar Anghelache a stabilit scorul final din lovitură de la șapte metri. De precizat că, pe finalul jocului, Arghir a mai ratat o lovitură tot de la șapte metri. Meciul dintre AGI II Construct și Arghir Buzău poate fi vizionat integral online pe site-ul organizatorilor: www.galacticbuzau.ro.

Duminică, ultima etapă

Duminică, de la ora 10.00 Arghir va întâlni Buzăul Sportiv, Pheonix va juca cu Black Falcons de la ora 11.00, iar ultimul meci al play-off-ului va pune față în față AGI I Construct și AGI II Construct (ora 12.00). Festivitatea de premiere a Campionatului Galactic a fost amânată pentru miercuri, urmând ca aceasta să aibă loc la ora 19.00, după disputarea ultimelor meciuri din play-out. Cea de-a treia ediție a Campionatului Galactic la minifotbal este organizată de AS Galactic Buzău și AECTS Buzăul Sportiv, cu sprijinul Direcției Județene pentru Tineret și Sport Buzău și al Asociației Județene de Fotbal Buzău.

Ion Viorel și Romeo Lungu, invitați de onoare

Festivitatea de premiere a Campionatului Galactic la minifotbal, ediția a III-a, 2013-2014 va avea loc miercuri, de la ora 19.00, la o oră distanță de încheierea ultimei partidei din cadrul play-out-ului. Printre cei prezenți, care vor oficia festivitatea de premiere, se numără Ion Viorel, antrenorul principal al divizionarei secunde Gloria Buzău și totodată președintele onorific al celor două asociații care organizează întrecerea anterior amintită și Romeo Lungu, directorul Direcției Județene de Tineret și Sport Buzău, principalul partener al competiției desfășurate la baza sportivă Galactic Buzău. „Ne dorim ca domnii Ion Viorel și Romeo Lungu să înmâneze premiile echipelor participante la cea de-a a treia ediției a Campionatului Galactic la minifotbal, în semn de recunoștință pentru sprijinul și susținerea de care aceștia au dat dovadă pe parcursul întregii competiții”, a declarat Andrei Pițigoi, unul dintre organizatori.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.