Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

SCM Gloria Buzău şi-a desemnat recent directorul pentru următoarea perioadă, acesta fiind chiar interimarul Ion Cazan, numit recent definitiv pe funcţie în urma adjudecării concursului organizat de clubul din Crâng pentru funcţia de director, acolo unde a fost unicul candidat. Ion Cazan este unul dintre vicepreşedinţii Partidului Social Democrat Buzău, funcţie primită la câteva luni de la numirea sa ca interimar al grupării din Crâng.

Politicul se regăseşte la nivelul întregii structuri de conducere a grupării din Crâng, singurul fără apartenenţă politică recunoscută fiind Cristi Ceauşel, preşedintele SCMGB, „mâna dreaptă” a edilului social democrat, Constantin Toma. Pe cei doi îi leagă o relaţie profesională, în mediul privat, de peste un deceniu.

Sub acesta, în organigrama clubului buzoian se află Comitetul Director, alcătuit din patru persoane şi anume:

Aurelian Poteraşu, vicepreşedinte. Una din figurile importante ale învăţământului buzoian, Aurelian Poteraşu este directorul Şcolii gimnaziale nr. 11 din Municipiul Buzău. Cu o experienţă de peste 3 decenii în educaţie, Poteraşu este unul dintre cei mai influenţi oameni în domeniu din judeţ, fapt conferit şi de prezenţa la evenimentele social democraţilor din Buzău în ultimii ani.

Mircea Constantin, membru. Fostul căpitan al defunctei Fotbal Club Gloria Buzău a fost potrivit surselor noastre, membru prin alianţa cu actualul preşedinte, Cristi Ceauşel, omniprezent la meciurile grupării conduse de Dan Tulpan. În prezent, Mircea Constantin este profesor de educaţie fizică şi sport la Şcoala Gimnazială nr. 11 din Buzău, entitate condusă de vicepreşedintele clubului, Aurelian Poteraşu.

Tamara Lazăr, membru. Una dintre cele mai cunoscute sportive ale judeţului Buzău, afirmaţie întârită de rezultatele obţinute ca sportivă, colegă de dublu-mixt a deputatul Cristi Romanescu, a fost desemnată în conducerea SCMGB în urma negocierilor purtate în spatele uşilor în momentul înfiinţării clubului, acolo unde PSD a propus două nume, atât cât are şi PNL. Singura legătură concretă cu lumea politică a fostei tenismene Tamarei Lazăr fiind cea cu actualul preşedinte al liberalilor buzoieni.

Ninel Drîmboceanu, membru. Al patrulea nume pe listă reprezintă a doua opţiune a liberalilor în CA al SCMGB. Tot sub sfera influenţei lui Cristi Romanescu, fost tenismen, preşedinte al federaţiei române de profil şi al liberalilor buzoieni pentru completarea listei cu membri a Comitetului Director a fost ales Ninel Drâmboceanu, fost sportiv, actualmente profesor de educaţie fizică şi observator în cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău.

A treia treaptă ierarhică în organigrama SCM Gloria Buzău este ocupată de către Ion Cazan, director desemnat prin concurs, vicepreşedinte al organizaţiei municipale a PSD.

Următoarea linie ierarhică a grupării finanţate de Primăria Buzău este ocupată de şefii de secţiei. 12 nume, aproape toate deţinătoare a carnetelor de membru de partid, şefi peste 12 secţii, cele mai bine finanţate din judeţ în ramura lor. Cele 12 secţii fac din SCM Gloria Buzău cel mai mare club polisportiv din provincie.

Rămâi pe Buzăul Sportiv pentru partea a doua din materialul: Algoritm sportiv (2) | PNL + PSD + ALDE = SCM Gloria Buzău! Funcţiile în Crâng, împărţite politic

George Timiş, secţia „fotbal” | Debut liberal, finalitate social democrată

Costin Stanciu, secţia „karate” | Preşedinte executiv al tineretului social democrat din Buzău

Bogdan Radu, secţia „handbal” | ALDE cu acte-n regulă, finul fostului viceprimar Andrei Neder

Ovidiu Nica, secţia „modelism” | Afinităţi liberale pentru un nume consacrat în modelismul mondial

Dumitru Vîlcu, secţia „gimnastică” | Singurul îndreptăţit să conducă în prezent gimnastica buzoiană

Dumitru Tudorie, secţia „atletism” | Membru confirmat al ALDE

George Georgescu, secţia „rugby” | GG sau despre cum trebuie lucrurile făcute corect

PD Ion, secţia „şah” | Pionier în dezvoltarea şahului, pilon de bază în structura social democraţilor buzoieni

Ion Turturică | Apropiat al PSD condus de Boşcodeală, apropiat al PSD actual

Constantin Voicilaş, secţia „box” | Antrenor emerit, obedient social democraţilor

George Ciubotaru, secţia „tenis de masă” | Antrenor internaţional, repatriat liberal

Marian Boldişteanu, secţia „volei” | „Doar prietenul” PSD Buzău

Sursă foto: Site oficial SCM Gloria Buzău, Facebook şi Tribuna Învăţamântului.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.