Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Instituţiile statului, Prefectura Buzău, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Buzău şi Direcţia de Sănătate Publică au demarat verificări după articolul publicat ieri, pe Buzăul Sportiv:
EXCLUSIV | Ca la noi, la nimeni | Inconştienţă cât cuprinde! CSM Râmnicu Sărat, amical cu Gloria Vadu Paşii acum trei zile!

„Situația semnlata de dvs. în articolul cu titlul ”EXCLUSIV | Ca la noi, la nimeni | Inconştienţă cât cuprinde! CSM Râmnicu Sărat, amical cu Gloria Vadu Paşii acum trei zile!” a fost transmisă spre analiză și verificare către Inspectoratul de Poliție al Județului Buzău și către Direcția de Sănătate Publică pentru a verifica dacă aspectele semnalate se confirmă și pentru a dispune măsurile în consecință.” – Cancelaria Prefectului, Instituţia Prefectului Judeţului Buzău.

„În urma articolului: ”EXCLUSIV | Ca la noi, la nimeni | Inconştienţă cât cuprinde! CSM Râmnicu Sărat, amical cu Gloria Vadu Paşii acum trei zile!”, IPJ Buzău a demarat verificări în acest sens” – Ane-Marie Vrapciu, purtător de cuvânt IPJ Buzău

„In cursul.saptamanii trecute m a sunat reprezentantul echipei Gloria V Pasii , Gabriel Tănase, care m a intrebat în ce condiții poate sa organizeze un joc amical . Le am comunicat ca pot organiza un joc amical cu respectarea protocolului de organizare a fotbalului amator. Daca pot respecta acest protocol trebuie sa depună cerere in scris la.AJF in care sa specifice echipele care disputa jocul, data ora si terenul. Alăturat trebuie sa depună certificatele testelor facute ptr toți participanții. Dupa aceasta AJF trebuia sa testeze arbitri care trebuiau sa oficiază. In cazul de fata AJF Buzău a aflat din presă ca a fost organizat acest joc nefiind informata de acest lucru în prealabil și ca va face o ancheta in acest sens. Daca se adevarata cele aparute in presa cei în cauza vor fi sanctionati – Adrian Petre, preşedinte AJF Buzău.

Întrebat dacă Asociaţia Judeţeană de Fotbal Buzău a contactat reprezentanţii celor două echipe pentru a le adresa măcar o singură întrebare, dacă meciul a avut loc, preşedintele forului buzoian, Adrian Petre, ne-a comunicat:

„Am aflat de organizarea acestui joc și vom face o ancheta. Vom lua un punct de vedere in acest sens de la.reprezentatii amvelor echipe în cursul zilei de astazi” – Adrian Petre, preşedinte AJF Buzău

 

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.