Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.

Atacantul irakian Salih Jaber revine la forma care l-a consacrat. Atacantul în vârstă de 32 de ani s-a alăturat în vară nou promovatei în Liga a IV-a, AS Balta Albă, formaţie pentru care jucătorul extra-comunitar a marcat deja de şapte ori, în 11 partide. Cunoscut pentru „derapajele” sale din afara terenului, tehnicianul Valerică Ghilică a reuşit să-l „strunească” pe Jaber. Vârful a slăbit kilograme bune şi arată o poftă de joc incredibilă.

Un transfer reuşit pentru AS Balta Albă! Foto: Irinel Lambru

„Jaber pentru noi, momentan este un pariu câştigător. Ne-am simţit onoraţi să avem alături de noi un jucător cu prezenţe în Liga I la echipe precum Universitatea Craiova sau Gloria Buzău. Mă bucură faptul că ne-a răsplătit această încredere prin evoluţiile sale, din ultimele partide” – Valerică Ghilic, antrenor AS Balta Albă.

Jaber a avut ocazia să vadă câteva din meciurile formaţiei SCM Gloria Buzău, echipă care se vrea urmaşa Gloriei Buzău, gruparea la care irakianul a debutat în România. Vârful celor de la Balta Albă nu a fost impresionat de fotbaliştii antrenaţi de Vasile Tudose şi este convins că echipa sa poate obţine un rezultat pozitiv în confruntarea cu „glorioşii”, care va avea loc sâmbătă, pe teren propriu.

„Ce s-a întâmplat la Craiova, s-a întâmplat şi la Buzău. Mă doare să văd această echipă (n.r. Gloria Buzău) în Liga a IV-a. La Buzău mi s-au deschis porţiile către fotbalul românesc şi din păcate, acest oraş a rămas fără o echipă puternică, demnă de eşaloanele superioare. Dacă nu-şi vor îmbunătăţi jocul, îmi este greu să cred că vor pleca cu puncte de la Balta Albă” – Salih Jaber, atacant AS Balta Albă.

Confruntarea dintre AS Balta Albă şi SCM Gloria Buzău va fi transmisă în direct, video live online, pe pagina de Facebook „Buzăul Sportiv”, dacă vremea va permite acest lucru. Meciul dintre AS Balta Albă şi SCM Gloria Buzău este programat pe 25 noiembrie, începând cu ora 14:00, în cadrul etapei a XIII-a din prima ligă judeţeană.

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.