Burlac(u) de trei puncte! Gloria Buzău a învins Ceahlăul şi a urcat pe 8

0
Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată sportului buzoian? Alătură-te comunității noastre.
Ceahlău Piatra Neamţ - Gloria Buzău: 0-1
Ceahlăul Piatra Neamţ – Gloria Buzău: 0-1

Fotbaliştii Gloriei Buzău s-au întors cu trei puncte din deplasarea de la Piatra Neamţ. Gruparea din Crâng a învins cu 1 la 0 fosta prim divizionară Ceahlăul şi a urcat pe locul opt în ierarhia primei serii din liga a II-a. Unicul gol al partidei a fost marcat de Burlacu, în minutul 3 al partidei.

Gloria Buzău pare să fi depăşit perioada slabă din campionat. Buzoienii „au legat” două victorii consecutive după ce au reuşit să câştige confruntarea disputată sâmbătă, în etapa a XV-a la Piatra Neamţ. Fotbaliştii antrenaţi de Ion Viorel s-au impus cu 1 la 0, prin reuşita marcată de Dorin Burlacu, în minutul trei al partidei. Gruparea prezidată de Dan Tulpan a profitat de jocul rezultatelor şi a urcat pe treapta a opta din clasamentul seriei I a eşalonului secund. Miercuri, de la ora 14.00, buzoienii vor întâlni în Crâng formaţia Rapid CFR Suceava, ocupanta locului 6.

ION VIOREL, MANAGER GLORIA BUZĂU
CEAHLĂUL PIATRA NEAMŢ – GLORIA BUZĂU: 0-1 (Gol Dorin Burlacu, min. 3)
Rămâi pe Buzăul Sportiv pentru rezumatul partidei, galeria foto şi declaraţiile celor doi tehnicieni, plus a căpitanului George Marcu!

Ştiai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului buzoian? Alătură-te comunității noastre.